Morgan Stanley се съгласи да плати 249 милиона долара за

...
Morgan Stanley се съгласи да плати 249 милиона долара за
Коментари Харесай

Morgan Stanley ще плати 249 милиона долара за уреждане на разследвания за блокова търговия в САЩ

Morgan Stanley се съгласи да заплати 249 милиона $ за споразумяване на дългогодишни федерални следствия за непозволено държание в бизнеса си с блокова търговия, както призна един от някогашните топ капиталови банкери приключване на поверителна информация на клиенти.

В петък Комисията по скъпите бумаги и тържищата повдигна обвинявания против банката и някогашния началник на нейния отдел за профсъюз на акции в Съединени американски щати Пауан Паси в машинация. Кредиторът на Уолстрийт също подписа тригодишно съглашение за ненаказателно гонене с американската прокуратура в Манхатън като част от редом наказателно следствие.

„ Продавачите са поверили на Morgan Stanley и Passi основна непублична информация по отношение на идните блокови покупко-продажби с цялостното очакване и схващане, че те ще го запазят поверително “, сподели ръководителят на SEC Гари Генслер. „ Вместо това [те] злоупотребиха с това доверие, като изтекоха същата информация и я използваха, с цел да се нареждат пред тези покупко-продажби. “

Гурбир Грев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР