Morgan Rielly не хареса удара с шамар и сега вероятно

...
Morgan Rielly не хареса удара с шамар и сега вероятно
Коментари Харесай

Morgan Rielly от Maple Leafs атакува Ridly Greig в лицето след удар с празна врата

Morgan Rielly не хареса удара с пестник и в този момент евентуално ще бъде ударен с спомагателна дисциплинираност за първи път от своите 11 -годишна кариера в НХЛ.

Защитникът на Мейпъл Лийфс получи пет минути огромно наказване и нарушаване в играта в събота вечерта за кръстосана инспекция на главата на Ридли Грейг от Отава около страничните бордове, откакто центърът нанесе пестник в празната врата на Торонто отблизо разстояние в последните секунди от домакинската победа на Сенаторите с 5-3.

„ Сигурен съм, че [лигата] ще го прегледа “, сподели треньорът на Maple Leafs Шелдън Кийф, като в същото време отбрани Риели.

„ Мислех, че (действията на Rielly бяха) подобаващи. Той реагира на пиеса. Техният състезател има право да реагира в този миг и нашите играчи имат право да реагират. Това е страстта от играта. “

Капитанът на Мейпъл Лийфс и някогашен островитянин Джон Таварес добави, че неговият тим „ не хареса резултата на празната мрежа и ние ще се държим дружно и ще отстояваме позицията си, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР