Морган Риддъл, приятелката на американския професионалист по тенис Тейлър Фриц,

...
Морган Риддъл, приятелката на американския професионалист по тенис Тейлър Фриц,
Коментари Харесай

Приятелката на Тейлър Фриц, Морган Риддъл, казва, че „пияни, отвратителни“ мъже са я „сграбчили“ на Super Bowl 2024

Морган Риддъл, приятелката на американския експерт по тенис Тейлър Фриц, описа в детайли своето „ ужасно “ прекарване на Super Bowl 2024 в неделя, в който тя претърпя „ паническа офанзива “ по време на мача в Лас Вегас и беше „ унизена “ от мъже почитатели през уикенда.

Риддъл приказва искрено за мъчителните тествания в поредност от истории в Instagram, като даже показа своя фотография в сергия на стадион Allegiant, където прекара третата четвърт от възможната победа на Chiefs над 49ers „ тъй като имах суматоха офанзива. ”

„ Нямаше да обявявам за това, само че в действителност считам, че е значимо. Не мога да допускам с какви равнища на тормоз се сблъскахме този уикенд от страна на възрастни мъже “, написа 26-годишната фешън инфлуенсърка.

„ През последните 3 дни бях грабван, опипван [sic], унизен, котка викаше непрестанно - главно на всеки няколко минути, когато бяхме на обществено място. И беше в действителност зле в мача през днешния ден. Дори не можехме да се насладим на играта, без да ни тормозят пияни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР