Морган Прайс, изключителна гимнастичка от университета Фиск, стана първият спортист

...
Морган Прайс, изключителна гимнастичка от университета Фиск, стана първият спортист
Коментари Харесай

Морган Прайс по пътя си към създаването на история като първа национална шампионка по гимнастика от HBCU

Морган Прайс, изключителна гимнастичка от университета Фиск, стана първият състезател от исторически негър лицей или университет, спечелил национална колежанска гимнастика шампионат. Появявайки се в " CBS Mornings " в понеделник, Прайс сподели, че е била горда от себе си, когато е съумяла да се приземи, което й обезпечи резултат от многобоя 39,225 – и й оказа помощ да завоюва купата.

Тя сподели, че пътуването й до Фиск беше подхранвана от надълбоко вкоренено предпочитание да уважава наследството си. Първоначално отдаден на Университета на Арканзас с цялостна стипендия, Прайс избра вместо това да бъде част от Fisk и да въодушевява бъдещите генерации.

„ Просто усещам, че е чест и сякаш просто претърпявам наследството си и Да мога да покажа гения си и да го направя в HBCU е просто огромна чест за мен “, сподели тя. „ Взех решението да сменя единствено с цел да вдъхновя по-младото потомство, тъй че по-младите афроамерикански девойки да могат да видят, че HBCU гимнастиката е нещо и че можем да се състезав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР