Морето изхвърли мъртъв бик южно от Царево. Вече 3 -ти

...
Морето изхвърли мъртъв бик южно от Царево. Вече 3 -ти
Коментари Харесай

Ужасия! Мъртъв бик се разлага на плажа южно от Царево

" Морето изхвърли мъртъв бик южно от Царево. Вече 3 -ти ден НИТО една институция не реагира на многочислените сигнали на жителите! Животното отделя течности и се разлага на плажа на метри от маркираната екопътека за Ахтопол. "

За това сигнализираха на Facebook страницата си от уеб страницата БиволЪ.

" Рано сутринта на 7-ми септември е видян трупът. Изплувал е през нощта. Почиващи от околните вилички се обаждат на всички институции, на 112 и в рпу Царево...

И по този начин 3 дни поред, а смрадта е ужасна, в близост играят деца, болестта е във въздуха, почвата и морето... ",пишат още те.

И се възмущават:

" Кметът многомандатник на #ГЕРБ ЛапАчев не реагира. Колегата му от Ахтопол, също неприкрит ГЕРБерски кадър, през днешния ден следобяд към този момент публично декларирал, че трупът ще си остане на плажа! Що пък не да се употребява като хамак на пясъка

От БАБХ ни стон, ни вопъл. С една дума до Второ пришествие, до момента в който се пука и разлага на воля

Сега си представете сходна обстановка в някоя не даже европейска, а прилежаща нам страна:(((( Всъщност на тази територия #Държава явно НЯМА, а режимът на #МафиотскатаСглобка копае доста крепко дъното! " Хората чакат най-малко Министъра на туризма Зарица Динкова да пристигна и да се намеси персонално. Животното очевидно няма по какъв начин да бъде избавено, само че най-малко почиващите в близост да имат здравна сигурност и успокоение, тъй като по морето туристическият сезон още не е закрит!

При нужда може да превърнем удавения бик в атракция, като призовем интернационалните организации да го снимат и разгласяват, сходно злополуката в Каховка!

Снимките са от 7-ми следобяд. Месността и заливчето измежду локалните е известна като " Ракетата "

Над него има станция на Национален институт по метеорология и хидрология. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР