Море от скръб и емоции изпълниха гръцката църква в Торонто,

...
Море от скръб и емоции изпълниха гръцката църква в Торонто,
Коментари Харесай

Море от скръб и емоции изпълниха църквата в Торонто за погребението на зверски убитата Красимира и децата й

Море от тъга и страсти извършиха гръцката черква в Торонто, Онтарио, за погребението на Красимира Пейчиновски и децата й. Близки на фамилията, съученици на Рой и Веналия Пейчиносвки, сътрудници на Красимира, съотборници, съседи, другари и познати се стекоха с цветя, с цел да си кажат последно довиждане с убитите българи, оповестява BG VOICE.

Бившият брачен партньор на Красимира, Вас Пейчиновски, и единственото му оживяло дете, Виктория, също съпроводиха трите дървени ковчега. " Какво може да кажеш на татко, който е изгубил цялото си семейство ", споделя фамилната другарка Филис Параскевополус, която беше в църквата.



39-годишната Красимира Пейчиновски, нейният 15-годишен наследник Рой и 13-годишната й щерка Веналия бяха открити мъртви в дома им в Ейджакс, Онтарио, на 14 март. Приятелят на Красимира, 29-годишният Кори Фен, е задържан за тройното ликвидиране.
Според резултатите от аутопсията, две от жертвите са били намушкани и това е предизвикало гибелта им. Третата жертва е умряла от задушаване. Канадските управляващи обаче не дават информация за това кой от тримата по какъв начин е умрял.



Бившата шефка на Красимира Пейчиновски разкри в изявление след тройното ликвидиране, че сътрудниците са забелязали " притеснителни сигнали " по време на връзката на българката с 10 години по-младия Кори Фен. Той е арестуван без право на гаранция, а против него има повдигнати три обвинявания за ликвидиране. Те подозират, че ревнивост, задължения от хазарт и невъздържание с анаболи и други добавки може да са измежду аргументите за случая. Следващото чуване на Фен пред съда е на 29 март, на което той ще " участва " посредством видеовръзка от пандиза.

Опечаленият татко Вас Пейчиновски благодари на общността и на всички, които оказват помощ на фамилията. " Няма думи, които да изразят по какъв начин се усещаме. Нашите сърца са съкрушени ", споделя Пейчиновски в известие, оповестено на страницата на хокейния тим, в който е играл синът му. " Уповаваме се на Господ да ни даде мир и да ни води към дългия път на изкуплението. "
Съотборниците на Рой носеха тениските на техния хокеен тим Don Mills Flyers, в който момчето е бил същинска звезда. С бели ръкавици те носеха ковчега на съотборника си. Трагедията с Красимира и децата й разтресе градчето Ейджакс, на час път от Торонто.
Приятел и съученик на починалите младежи към този момент започва акция за носене на гривни срещу домашното принуждение. Социалните мрежи са се трансформирали в онлайн мемориал за тримата, а хората от градчето употребяват съкращенията " LLK ", " LLR " и " LLV " в статусите си, което значи " long live " (живее завинаги), последвано от първата писмен знак на името - Краси, Рой и Веналия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР