Моралното и психологическото състояние на беларуските военни е ниско и

...
Моралното и психологическото състояние на беларуските военни е ниско и
Коментари Харесай

Беларус може да нахлуе в Украйна с 15 000 контингент

Моралното и психическото положение на беларуските военни е ниско и множеството от тях не желаят да се бият против Украйна. Въпреки това има 10 000-15 000 души, които могат да вземат участие в съветската " специфична интервенция " против Украйна, съобщи на брифинг военачалник Алексей Громов, заместник-началник на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна.

Според него военното управление на Беларус е решило да удължи до 28 ноември инспекцията на бойната подготвеност на националните въоръжени сили, в това число с присъединяване на групи офицери от съветските въоръжени сили. Проверката е в ход от месец май.

Около 10 000 до 15 000 чиновници на беларуските сили за сигурност са подготвени да вземат участие в по този начин наречената " специфична военна интервенция " на Руската федерация. На първо място, поради привлекателността на високите заплати ", споделя Алексей Громов, шеф на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия.

Около 10 000 до 15 000 чиновници на беларуските сили за сигурност са подготвени да вземат участие в по този начин наречената " специфична военна интервенция " на Руската федерация. На първо място, поради привлекателността на високите заплати. "
 ISW: Руското разузнаване готви военна провокация в Беларус
ISW: Руското разузнаване готви военна провокация в Беларус

Кремъл дава независимост на военните блогъри

Говорителят на генералния щаб съобщи също, че е допустимо " изостряне на обстановката " на руско-украинската граница от 23 до 28 ноември, за което Русия приготвя своите войски.

" В същото време се допуска, че НАТО и Украйна ще желаят да завземат граничните региони на мирните Беларус и Русия ", сподели украинският военачалник и добави, че поради това не трябва да се изключват провокации по границата.

По-рано Генералният щаб на ВСУ разгласява в обществените мрежи апел към народа на Беларус, в който го приканва да не разрешава страната да бъде въвлечена във войната на Русия против Украйна.
 С нови наказания Канада притиска Беларус да спре да е
С нови наказания Канада притиска Беларус да спре да е " инструмент на съветския режим "

Новите ограничения са ориентирани против 16 компании и 22 беларуски чиновници

" Не сме дали отговор на нито един акт на въоръжена експанзия от ваша територия. Освен това не планираме и не имаме намерение да правим нападателни дейности на територията на Беларус. Това е формалната позиция на Украйна ", се споделя в изказването до беларусите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР