Моралният аргумент за приемането на законопроекта за помощта за Украйна,

...
Моралният аргумент за приемането на законопроекта за помощта за Украйна,
Коментари Харесай

Републиканците в САЩ не са добри в национализма

Моралният мотив за приемането на законопроекта за помощта за Украйна, който остава затънал в Конгреса на Съединени американски щати, е безапелационен. Но егоистичният случай, този, който се корени в студените американски ползи, не е по-слаб.

В Украйна Съединени американски щати демонстрираха, че могат да обвържат съветската войска, една от най-големите в света, за повече от две години с дарения от личен боеприпас. Като демонстрация на американска мощност не е имало нищо сходно от първата война в Персийския залив и макар че това стана с цената на живота на Съединени американски щати, поддръжката за Украйна не включва нищо.

Сега си представете да наблюдавате всичко това в една от многото страни, които са хеджиращи сред Съединени американски щати и Китай. Предишните ви мемоари за Съединени американски щати бяха несполучливото евакуиране от Афганистан и неуспеха да се реализира спокойно предаване на властта от Доналд Тръмп на Джо Байдън. В началото на 2022 година преимуществата да бъдеш в американската орбита надалеч не бяха явни. Оттогава обаче?

Дори американски законодател да не го е грижа за Русия и д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР