: Морални стожери могат да бъдат хора, които са показали

...
: Морални стожери могат да бъдат хора, които са показали
Коментари Харесай

Маноил Манев: Морални стожери могат да бъдат хора, които са показали морал

: Морални стожери могат да бъдат хора, които са посочили морал " ГЕРБ не предава сътрудниците си във властта " - по този начин дадоха отговор депутатите от парламентарната група на ГЕРБ на рецензиите от страна на левицата, отправени по-рано денем. От партията на Бойко Борисов опазиха и параметрите на държавния бюджет за идната година.
 
По-рано на конференция соцлидерът Корнелия Нинова насочи рецензии към проектобюджета за идната година.
 
Създадените устойчиви условия за напредък и предвидимост за стопански дейните субекти усилват Брутният вътрешен продукт, сподели Александър Иванов от ГЕРБ. Той добави, че през 2009 година Брутният вътрешен продукт е бил на равнища от 55 милиарда лв., а за 2018 година чакаме Брутният вътрешен продукт да доближи 110 милиарда лева или два пъти повече.
 
" Повече пари в бюджета се събират и от по-добрата работа на приходните организации - Национална агенция за приходите, митници, както и положителните законодателни начинания - оферти за законодателните политики, подхванати от държавните управления на Борисов и от парламентарната група на ГЕРБ ", сподели Александър Иванов от ГЕРБ.
 конференция ГЕРБ БГНЕС-->
Неговият сътрудник Маноил Манев пък сподели задочно на Нинова това, което съгласно него тя трябвало да чува всеки ден: " Не можеш да си честен стожер, за приказваш за правата, да даваш морални оценки, когато в твоята парламентарна група се намира Манол Генов. Повече няма да цитираме, има безкрайна редица от такива образци, само че дотук. Морални стожери могат да бъдат хора, които са посочили морал ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР