Моралът, честта, достойнството и уважението към противника - все качества,

...
Моралът, честта, достойнството и уважението към противника - все качества,
Коментари Харесай

Стоян от "Игри на волята" за отношенията с Мани, загубата и какво е чувството да стрелят срещу теб

Моралът, достойнството, достолепието и уважението към съперника - все качества, които Стоян несъмнено има и са му вродени по рождение. Горд татко на две прелестни девойки - едната е на 27 години и работи в частна компания, а дребната му дъщеря е на 22 години, само че също е поела по собствен път към този момент. Казва се Славяна, работи във фитнес и води тренировки по фигурно пързаляне. Сигурни сме, че и двете са научили доста от баща си и са горди от неговото показване в трети сезон на " Игри на волята ".

За страдание, Стоян отпадна от играта, откакто се изправи против Мани в елиминационна борба, в която и двамата дадоха доста от себе си. Късмет, експедитивност, разпръскване или нещо друго му попречи, с цел да победи Мани? Това са част от въпросите, на които потърсихме отговор персонално от Стоян.

Какво се обърка в елиминационната борба?

- Аз постоянно съм се стремял да диря аргументите за загубите си, в никакъв случай в другите. След като всичко завърши, си направих разбор. В един миг чух по какъв начин Димо споделя: " Мани поставя четвърто кубче ", а аз сложих пето от общо шест. В този миг си споделих, че я бих и ще видя усмивките върху лицата на съплеменниците ми. Преди това си разговаряхме и те ми споделиха, че желаят да я отсраня, по какъв начин цяла вечер ще се смеем и ще танцуваме. Представях си тази картинка и тъкмо в този миг ми паднаха кубчетата. Явно този момент на разконцентриране ми изигра доста неприятна смешка и ми трябваше несъмнено време, с цел да вляза в темп, само че това време не ми стигна и Мани ме би с една дължина. Проблемът е напълно в мен. Бях задължен да върна усмивките на лицата на съплеменниците, а и да развеселявам хората, от които получавам известия.

Виж още: Семира от " Игри на волята " показа мнението си за Стратимир, само че ще има ли сюрпризирани?

В племето на Бойците имахте съвсем непрекъснати кавги с Мани. Какви са връзките ти с нея, а и с Кремена също сега?

- Аз в живота се стремя да контактувам с хора, които са близки до моя метод на живот, с полезности като моите. Моята ценностна система е доста надалеч от тяхната, само че нямам нищо срещу двете. Нямаме общи визии и не контактуваме. С всички останали имам контакти, само че с тях двете нямам връзка.

Остана ли непосредствен с някой от участниците в Игрите?

- Честно казано... с безусловно всички! Срещам се постоянно с Морунов, с Туджаров, Борката е неповторим мъж, с него имаме доста готина концепция, която желаеме да изпълним, с Андрей, Паулина... с всички подкрепям връзка. Проблемът е, че нямам доста свободно време, даже през днешния ден Семира ме пита по кое време ще се забележим, само че нямам свободно време, а това при мен е огромен проблем, тъй като имам доста хрумвания, които желая да осъществявам.

Виж още: Биляниш с жестока офанзива към околните на Денис Теофиков, приятелката му отвърна

Какво ще вършиме с Борис?

- Борката е неповторим човек и е доста мощен. Харесвам такива мъже. Малко откакто завърши формата, той направи едно готино онлайн предизвикателство и даже ме беше поканил, само че тогава имах, а и към момента, големи проблеми с рамената. Болките са ми след рухването на Кремена върху главата ми. Там даже ми биха две инжекции. Сега имаме концепция с Борката пролетта да създадем едно доста тежко 24-часово предизвикателство.

Какви качества би трябвало да има човек, с цел да взе участие в сходен формат и в този ред на мисли – имаш ли си любимец за огромната премия в сезон 3?

- За да победи човек, той би трябвало да е доста сложен. Не може да си единствено мощен или устойчив, или да си добър единствено на редене на пъзелите. Трябва да си сложен състезател. Фаворитите са ми доста! От моето племе е Морунов, от Шампионите Борката и Андрей, а при Приключенците първоначално ми беше Вальо, само че забелязах, че има някои дефекти, след това го смених със Стратимир. Рабухчиев също ме изненада мощно, само че на последната борба стартира да му става неприятно и реших, че на по-тежка конкуренция не би издържал, само че е неповторим човек. С него ще снимаме клип скоро, той ще прави една тежка подготовка, аз ще му оказвам помощ. 

Стоян особено загатна пред нас и Калоян от Бойците, който отпадна по-рано. " Няма по какъв начин да не го загатна, тъй като е доста добър човек. Благодаря му, тъй като донесе капка вяра при нас ". Калоян още първоначално се е изненадал от връзките в племето, само че бързо е схванал и е решил да се отдръпне от свадите и сплетните, както и самичък той показа пред нас по-рано. " В момента, в който се отдръпна, стартира офанзивата на Мани против него. Той и Марти са доста близки по добрина ", показа още Стоян.

Кога стартира разделянето в племето?

- Още в самото начало. Когато бяхме на брега и спечелихме първата борба. Тогава ги помолих да си създадем някакви правила, които да следваме. Единият трябваше да бъде за номинациите, с цел да няма след това ядосани. Естествено, никой не пожела, а беше значимо, тъй като нямаше да имаме кавги. След месец Мани пожела да има правила за номинации, само че към този момент беше късно. Още първоначално им заявих, че ще бъда прям, ще им споделям какво мисля и какво ще върша, само че не се вслушаха в това, което споделям.

Първият път, когато бяхме в Резиденцията и трябваше да отидем на номинации, бях си харесал двама индивида, които в никакъв случай нямаше да предлагам. Морунов, тъй като в случай че имаме финалист желая той да е един, а в случай че е жена – Соня. Удържах на това и застанах зад тях. Останалите вероятни за номинации бяха Марти и Неделчо. Мани беше с имунитет и им споделих, че би трябвало да ги предлагам. Реагираха първосигнално, не се замислиха върху думите ми. Аз бях споделил, че има двама индивида, които няма да предлагам в никакъв случай, те не ме попитаха кои са тези хора. Впоследствие им заявих кои и тогава Неделчо се нервира, намерения, че върша обединения. Тогава той си направи задругата с Мани и Марти. Останах самичък, не съм влизал в обединения, а Неделчо си призна, че е сбъркал. Беше неизбежно да има разделяне, виждайки характера на Мани. Бях сюрпризиран от Кремена, тъй като тя е жена, която има опит в живота, мислеща е и не би трябвало да се поддава на операциите на Мани, разочаровах се доста от нея.

Виж още: Гръм в парадайса: Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха! Удрял ли е той майка ѝ?

Промени ли се животът ти след шоуто и разпознават ли те хората по улицата?

- Движа живота си в посоката, която считам, че е добре, само че ме разпознават, изключително с униформата. Много скърбя, че не мога да обърна внимание на всички хора, а въпреки всичко сме длъжни, тъй като те го гледат, а в случай че ги няма тях – няма да го има и формата.

Разкажи ни малко за триумфите ти в ръгбито, по какъв начин се възпламени по този спорт и от какъв брой време го практикуваш?

- Няколко спорта са ми били обичани. Занимавал съм се и с делтапланеризъм и се оказа, че ужасно доста ми се отдава този спорт. Дори в един миг желаех да аплайвам във военновъздушното учебно заведение, само че в казармата не ме пуснаха, а по-късно като напуснах, настъпиха измененията през 90-те години и станах служител на реда. Един ден другар ми описа, че е бил на ръгби, а този спорт е забавен, непосредствен е до джудото, тъй като има блокирания, има тичане. Той ме заведе и се възпламених доста. След няколко години бях в Националния тим по ръгби.

Сега имам една цел, която съм си сложил, а тя е да стана най-възрастният народен играч по ръгби. Това значи, че би трябвало да изиграя от 80 минути най-малко 70 като главен играч. Остават ми три години до тази дата, стартирам подготовка за този миг. Много е мъчно към този момент да стана част от този народен тим, конкуренцията е голяма. Има българчета, които живеят в чужбина, а там равнището на ръгби е доста високо. Неслучайно в последната година имаме огромни триумфи в този спорт. Мисля, че мога да се преборя за титулярно място.

Във визитката си показа, че са стреляли против теб, в това число с калашник. Това ли са най-опасните моменти в кариерата ти до този миг и по какъв начин въобще работи човек в такава обстановка?

- Имал съм доста сложни моменти за тези 30 години, в които съм бил в системата на Министерство на вътрешните работи. Първият път, в който стрелях с револвер даже не чаках. Много забавна обстановка през 1991 година Имаше сигнал, че се краде в един склад, отиваме и на ъгъла на блока виждам сътрудник, и му споделям дали би останал Тогава работехме по двама, блокът беше доста дълъг. Аз минавах от едната страна, а сътрудника от другата. Той сподели да, няма проблем. Към склада видях, че излизат хората, които крадат, само че в този миг слушам изстрели. В първия миг не усетих какво се случва, само че когато видях, че около мен стартира да светка, тогава разбрах, че някой стреля по мен. Обърнах се и видях, че изстрелите идват от този, който смятах, че е сътрудник, а е бил преоблечен в униформа, тогава бяха още милиционерските. Инстинктът ми ме накара да легна, имах възприятието, че ще вляза под асфалта. Никога не съм го очаквал, стресът беше голям. Седмици по-късно човек непрекъснато си го прожектира насън това, което се е случило. Като се събудиш си мислиш едно - по какъв начин си реагирал или по какъв начин към този момент би трябвало да реагираш. Във втория случай към този момент имах повече опит. 

Как наподобява един твой ден като служител на реда?

- В момента заемам управителна служба, има доста документи и писане. На мен не ми подхожда чак толкоз доста, тъй като обичам да съм на терен, да съм на открито, да се движа. Непосредственият контакт с хората доста ми подхожда. Голяма част от деня ми протича пред компютъра, а другата част на открито. Особено, в случай че има по-тежки мероприятия или специфични интервенции – тогава наложително отивам с момчетата.

Има ли специфичен човек в живота на Стоян сега?

- Аз имам доста специфични хора. За мен цялото ми семейство е доста особено и аз дължа ужасно доста на тях. Разбира се имам една красива дама до мен, само че аз избирам тези хора да са настрана. Тя фактически е доста специфична жена.

Изображение: Красена Ангелова/ https://www.instagram.com/stoiancenov/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР