Мора Хигинс се превърна в истинско шоу момиче от Вегас,

...
Мора Хигинс се превърна в истинско шоу момиче от Вегас,
Коментари Харесай

Маура Хигинс запали стриптийз във Вегас, докато лети до Син Сити за глем парти

Мора Хигинс се трансформира в същинско шоу момиче от Вегас, до момента в който се забавляваше с стихия в Син Сити, до момента в който празнуваше фотоси за корицата на списание.

33-годишната риалити звезда е най-новата звезда, която краси корицата на списание Maxim - и те я откараха със аероплан до Невада, с цел да отпразнуват стартирането на новия брой. Маура беше облечена по този начин, че да впечатли, до момента в който излизаше на линията в Лас Вегас, до момента в който носеше набор от ослепителни тоалети.

В четвъртък в Instagram Маура показа акценти от пътуването си - давайки на почитателите достъп до редица свои фотоси време на американското слънце и нощен живот. Бившата състезателка на Love Island блесна с лъчезарна усмивка, до момента в който вдигаше ръце към небето, до момента в който носеше бляскав тоалет от железен материал. Дизайнът имаше изрязани панели на бедрата й и беше издигнат като поло.

Тя съчета трикото в цвят металик с черна минипола, която включваше повече от железен материал, драпиран от горната страна. По-отблизо изображение сподели, че тоалетът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР