Mood For Food Summer Festival ще продължи до края на

...
Mood For Food Summer Festival ще продължи до края на
Коментари Харесай

Mood For Food ще продължи до края на ЕВРО 2020

Mood For Food Summer Festival ще продължи до края на ЕВРО 2020 (11.07) . Паркът пред стадион Академик в кв. Редута няма да бъде по-малко празен и ще продължава да предлага всички удоволствия, които от 01.06 радват посетителите на фестивала.



В дните до края на груповата фаза на ЕВРО 2020 предстоят мачове с голямо значение и заряд – още на 18.06 Англия и Шотландия ще мерят сили на Уембли. На 19.06 Португалия излиза против Германия, а развръзката в тяхната група ще пристигна с дербито Франция – Португалия на 23.06. Това е единствено дребна част от огромните страсти, които предстоят и всички тях ще могат да бъдат споделени на Mood For Food до самия завършек на шампионата.

Най-верният приятел в заниманието - храната

Да опиташ нещо ново или да хапнеш от обичаното – въпрос, който безспорно постоянно тормози ценителя на вкусната храна. На фестивала Mood For Food обичайно храната е главен фокус – вкусната, разнообразната и другата храна. Напомняме за десетките заведения за хранене и food truck-ове, които са част от фестивала и оферират своите ястия на всички посетители – нови и постоянни. Разнообразието в всекидневието и разнообразието в диетата са толкоз здравословни, колкото е и положителното въодушевление – на Mood For Food може да се откри всичко това вкупом.

И още за меломаните на Mood For Food




Кой, в случай че не супер свежите рокаджии Jeremy? ще станат част от Mood For Food и ще се качат на сцената, с цел да подгреят якото въодушевление на 18.06 .  Алтернативен рок, съвременно звучене и гръмки рифове могат да преборят всевъзможни метеорологични условия, безскрупулно и с същинско предпочитание за ваучър.

Тревата към тентите за тенис на маса към този момент я няма тъй като шампионатите и зрелищните надпревари сред гостите на фестивала приковават вниманието съвсем като на съревнование от международна класа. Храната не е единственото, което ще чака новите гости и старите познайници на Mood For Food – джаги, тенис на маса, най-големият лунапарк с 10 атракциона и да не забравяме крафт бири и други питиета.

Огромната LED стена, която излъчва всички мачове от ЕВРО 2020 по футбол и ще продължава да събира почитателите на Играта до самия завършек на шампионата. Организаторите разкриват, че ползата и зарядът на посетителите към събитието са извоювали това фестивалът да продължи съвсем два пъти по-дълго от плануваното. До 11.07. кв. Редута, парка на стадион Академик ще бъде мястото за летни страсти, хубава храна, футболни пристрастености, музика и всичко останало.



Още вести – напълно скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Фейсбук страницата на фестивала -.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР