Monumental Marketing е агенция, фокусирана върху подпомагането на клиентите си

...
Monumental Marketing е агенция, фокусирана върху подпомагането на клиентите си
Коментари Харесай

Нека говорят!

Monumental Marketing е организация, фокусирана върху подпомагането на клиентите си в разрастването им посредством цифрови и пиар решения. Текстът е от блога на организацията и е оповестен със единодушието на екипа.

Мъдрият публицист Оскар Уайлд един път е споделил, че „ има единствено едно нещо на света по-лошо от това да приказват за теб и то е да не приказват за теб “. Докато това звучи много вярно за обществото от XIX век, то не може да се каже същото за света на пиара през днешния ден. Позитивното отразяване в медиите е основно за всеки бранд, тъй като решеният на потребителите да поддържат един бизнес постоянно се базират на утвърждението на обществения имидж.

Ще ви покажем по какъв начин да привлечете вниманието на пресата и онлайн медиите без да се постанова да плащате за това. Информираността за марката може да се реализира и като се отклоните от пътя си, с цел да грабнете вниманието на публицистите или с цел да изградите марката си генерално.

Ревюта и разпространяване от уста на уста

Според потребителско изследване 86% от потребителите четат ревюта онлайн преди да се доверят на един дребен бизнес. Освен в случай че марката ви не е прочут колкото McDonald’s, е евентуално хората да ви третират с повече нерешителност. Това е разбираемо – вие бихте ли заделили от парите си за артикул или услуга на бранд, за който нито приятелите ви, нито някой онлайн е чул? По-скоро не. Клиентите изискват несъмнено равнище на доверие, преди да изберат вас през съперника ви.

Затова построяването на позитивни мнения и връзка с клиентите е от решаващо значение. Според Nielsen 92% от интервюираните в проучване биха се доверили повече на рекомендация или ревю, в сравнение с платена реклама. Бързото отговаряне на всевъзможни недоволства и запитвания, които хората насочат към вас, също ще ви помогне. Позиционирането ви като компания, която е повече от следващия безлик бизнес, ще направи чудеса с репутацията ви.

Зелени начинания

Екологичните марки стават все по-привлекателни, защото вниманието на необятната общност се насочва към проблемите с изменението на климата. Всичко, което оказва помощ на хората да се усещат по този начин, като че ли избавят полярни мечки, би станало шлагер. Гарантирането, че продуктите ви са създадени допустимо най-устойчиво ще спомогне за имиджа. Промотирането на нещо такова ще докара пресата при вас, защото етичните и екосъобразните бизнеси се преглеждат като водещи на актуалния пазар.

Според платформата GlobalWebIndex „ половината от цифровите консуматори споделят, че терзанията им за околната среда въздействат върху решенията им за покупка “. Това е огромна съразмерност от евентуални консуматори, която може да бъде привлечена от марката ви, като положите старания да станете устойчиви. Какво чакате? Действайте!

Силно наличие в обществените мрежи

Един от най-лесните и доходоносни способи да генерирате положително отразяване в пресата за марката си е основаването на мощно наличие в обществените мрежи. Платформи като Instagram и Twitter ви разрешават да управлявате имиджа, брандинга, тона си и неповторимото изобретателно наличие.

Проучване, извършено от Lyfe Marketing, демонстрира, че „ 71% от потребителите, които имат положителен опит с един бранд в обществените мрежи са склонни да го предлагат на приятелите и фамилията си “. Имайки това поради, е явно, че обществените мрежи са новото цифрово лице на фирмите. Позитивното отразяване марките могат да реализират сами, взаимодействайки си с потребителите онлайн и създавайки лично наличие.

Защо не добавите към всичките си канали в обществените мрежи линкове към уеб страницата ви? Наред с това наличието ви би трябвало да бъде позитивно, да вземем за пример за стабилно произвеждане на артикули.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР