МОНТМЕЛО, Испания (AP) — Гран При на Испания е мястото,

...
МОНТМЕЛО, Испания (AP) — Гран При на Испания е мястото,
Коментари Харесай

Верстапен се чувства комфортно в Барселона, тъй като Сайнц се надява да демонстрира таланта си в домашното състезание във Формула 1

МОНТМЕЛО, Испания (AP) — Гран При на Испания е мястото, където Макс Верстапен проби като младеж и завоюва последните две години. Това е идеалното място да потиснеш всевъзможни очаквания, че неговият Red Bull може да бъде победим.

Състезанието навръх север от Барселона този уикенд дава началото на серия от три Гран при за толкоз седмици и пет за интервал от шест седмици. Като се има поради този стеснен график, тимовете от Формула 1 имат по-малко време да настройват колите си. Така че подобренията, които носят в Испания, могат да бъдат основни за установяване кой има преимущество, до момента в който лятото се загрява.

Верстапен завоюва шест от деветте надпревари този сезон и записа своята 60-та победа в кариерата си в Монреал две седмици преди. Като цяло холандецът завоюва 50 от последните 75 надпревари и има преднина от 56 точки пред Шарл Льоклер от Ferrari, който ще взе участие в неделното съревнование.

Някои надпревари на процедура бяха завършили, откакто Верстапен излезе от стартова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР