Монтирането на НСО лампи определено се превърна в мода.И за

...
Монтирането на НСО лампи определено се превърна в мода.И за
Коментари Харесай

Специалните на XXI век: Кметският син Белишки си монтира НСО лампи СНИМКИ

Монтирането на НСО лампи несъмнено се трансформира в мода.

И с цел да бъде в крайник с трендовете, синът на кмета на Панагюрище - Иван Белишки незаконно сложи НСО лампи на предното стъкло на автомобила си. Читател на GlasNews.bg ни изпрати няколко фотоси, от които ясно се вижда инсталираната лампа на предното стъкло на ягуара, а откъм гърба във возилото са захвърлени радиостанция и още две сигнализиращи лампи - оранжева и алена.

Със сигнализиращите лампи Белишки се движи по артериите на страната в специфичен режим, само че, в случай че не знае, да му кажем, че крепко гази закона и съответните институции следва да се самосезират.

ЛЕД лампите, позиционирани в непосредствена непосредственост до предното стъкло, разрешават на скандалния кметски наследник да присветва на движещите се пред него коли и така да изтласква по-бавните водачи по скоростните прави. За сходен случай със сигнализиращи светлини Ви информирахме неотдавна, само че най-скандалният подобен бе този със Семерджиев. В колата на арестувания за тежката злополука в София, при която починаха две млади девойки, бяха открити две сини лампи. Малко по-късно GlasNews.bg откри, че огромна част от лъскавите возила на Семерджиев са оборудвани с полицейски лампи.

Иначе в първите месеци на 2022 година още веднъж Ви показахме по какъв начин най-демонстративно Иван Белишки гази закона.

Тогава до екипа ни бяха изпратени фотоси, показващи  " Ягуар " -а на младия Белишки, който бе паркиран на пешеходна пътека на ул. " Нистор Ружеков " в Панагюрище.

Относно сигнализиращите лампи - инспекция на GlasNews.bg откри, че е доста елементарно всеки да се снабди с такава. Само в един от уеб страниците за издание на безвъзмездни разгласи попадаме на огромен брой сигнални лампи - и има всевъзможни разновидности. Полицейски буркан може да бъде закупен против 26 лв., диодна сигнална лампа със 7 режима на работа се продава за 55 лв., а сигналните сици блиц лампи за вграждане в предна решетка на автомобила костват 38 лв..

Екипът ни напомня, че специфичен режим на придвижване по Закона за придвижване по пътищата употребяват само коли за спешна помощ, шефове на секретните служби, ръководителят на Народно събрание и неговите заместници, охранявани лица от НСО, някои шефове на дирекции в правосъдното министерство, Военна полиция, както и Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ", шефът на КПКОНПИ, тол колите при АПИ, и основните дирекции на Министерство на вътрешните работи.

Наредба гласи, че специфичният режим на придвижване на моторните транспортни средства се употребява единствено при служебна нужда и по отношение на осъществяването на задания, произлизащи от спецификата на активността

За нелегално потребление на сходни полицейски светлини законът планува глоба. Мераклиите, които имат предпочитание да се изживяват като " по-специални " жители би трябвало да знаят, че могат да попаднат под ударите на Наказателен кодекс.



 

Автомобилът на Иван Белишки:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР