Монтирана е първата система за измерване на средна скорост в

...
Монтирана е първата система за измерване на средна скорост в
Коментари Харесай

Първата система за измерване на средна скорост ще ограничава нарушителите в Русенско

Монтирана е първата система за премерване на междинна скорост в област Русе , оповестиха от „ Пътна полиция “. Системата е сложена на пътя Русе – Бяла, в сектора след разклона за село Пиргово. Мястото не е определено инцидентно. В този сектор през последните години е регистриран максимален брой починали при пътно-транспортни катастрофи в района.
Поставени са към този момент три стационарни камери. Те ще работят 24 часа и ще са свързани със програмен продукт, който по математически модел ще пресмята междинната скорост на автомобила, комбинирайки данните от камерите и дистанцията сред тях. Информацията се изпраща непосредствено до сървър в Главна дирекция „ Национална полиция “. Териториалното отделение няма достъп до тази система.
Ако има превишение на скоростта, лидерът или притежателят на транспортното средство ще бъде глобен. Това ще подсигурява влизане с естествена скорост най-малко в сектор от няколко километра. Системата за междинна скорост е един от най-ефективните способи за надзор на скоростта, настояват от „ Пътна полиция “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР