Монти Пайтън е част от живота ни от 1969 г.,

...
Монти Пайтън е част от живота ни от 1969 г.,
Коментари Харесай

Къде е емблематичният актьорски състав на Монти Пайтън сега, когато Ерик Айдъл разкрива враждата

Монти Пайтън е част от живота ни от 1969 година, само че единствено четирима от истинските членове са живи през днешния ден.

Тери Джоунс умря на 77 години през 2020 година след сърцераздирателна борба с деменция, до момента в който сътрудника му Греъм Чапман умря на 48 години през 1989 година Сега единствените оживели членове на Монти Пайтън са именитият Тери Гилиъм, Майкъл Пейлин, Ерик Айдъл и Джон Клийз.

Въпреки че към момента имат голяма база от почитатели, четиримата дружно с починалия Джоунс затвориха всякаква опция за събиране всякога. По време на особено събитие онлайн през 2014 година Гилиъм сподели пред Daily Star Sunday по това време: „ Няма късмет да създадем събиране. Останали сме единствено четирима, които в действителност действат в този момент. И това не е Python, тъй че няма смисъл. "

По-рано тази седмица почитателите бяха шокирани, когато Айдъл разказа своята колежка Клийз като хулиган и добави, че двамата не са говорили от седем години. Той даже атакува Гилиъм, до момента в който бълнуваше за финансите си. С вражди и планове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР