Монти, който има богат опит в европейската политика, е в

...
Монти, който има богат опит в европейската политика, е в
Коментари Харесай

Монти: България може да отправи силно послание към Европа

Монти, който има богат опит в европейската политика, е в София за присъединяване в конференция "Бъдещето на Европа и българската вероятност ", се показва в известие на Министерски съвет.

Италианският политик е дал цялостната си поддръжка за целите на Българското председателство, свързани със сигурността, продължение на кохезията и увеличение на конкурентоспособността. Той е изтъкнал тематиката за Западните Балкани като изключително значима.

По думите му, България има опцията да насочи мощно обръщение към Европа с проведената по време на нейното председателство Среща на върха за вероятността пред страните от този район.

Борисов е показал, че страната ни залага на ясна и положителна стратегия, насочена към бъдещето и към реализиране на съответни резултати. Той е подчертал още, че европейските жители чакат по-голяма сигурност, повишение на заетостта и мощно наличие на Европейски Съюз на интернационалната сцена и че Българското председателство има за цел да работи тъкмо в тази посока.

Марио Монти е бил съпроводен от Ивайло Калфин, с който са работили в Групата на високо ниво за личните запаси в Европейския съюз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР