Монти Дон сподели начин да получите по-здрава и по-зелена трева

...
Монти Дон сподели начин да получите по-здрава и по-зелена трева
Коментари Харесай

Монти Дон призовава градинарите да следват основния съвет за косене за „по-здрава и по-зелена трева“

Монти Дон показа метод да получите по-здрава и по-зелена трева през по-топлите месеци тази година – и е толкоз елементарен.

Тревните площи минаха през сложен интервал тази зима и евентуално ще наподобяват малко нищожни и се нуждаят от TLC. Гледайки тревата в този момент, мъчно е да си я визиите обилна и процъфтяваща единствено след няколко месеца, само че Монти Дон показа по какъв начин вярното косене на моравата ви ще я насърчи да процъфтява. Монти сподели, че е „ за косене допустимо минимум “, като сподели, че по-дългата трева е „ една от най-хубавите среди за голямо многообразие от диви животни “ в нашите градини.

„ Опитайте се да ограничите косенето колкото е допустимо повече. В нашата градина го намалихме до окосени пътеки в дългата трева “, предложи той, като също по този начин твърди, че дългата трева може да бъде „ красива “, оповестява The Express. Той сподели на хората да „ устоят на изкушението да скалпират тревата си до нейната лятна височина “, като сподели, че когато „ времето стане по-топло и тревата стартира да пораства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР