МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Втори доставчик на ин витро оплождане

...
МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Втори доставчик на ин витро оплождане
Коментари Харесай

Втори доставчик на ин витро оплождане в Алабама спира на пауза части от своята програма след съдебно решение относно замразени ембриони

МОНТГОМЪРИ, Алабама (AP) — Втори снабдител на ин витро оплождане в Алабама стопира на пауза елементи от грижите си за пациентите след щатския Върховен Съдът постанови, че замразените ембриони се смятат законно за деца.

Alabama Fertility Services сподели в изказване в четвъртък, че е „ взело невероятно сложното решение да организира ново IVF лекуване заради правния риск за нашата клиника и нашите ембриолози. ”

Решението идва ден, откакто здравната система на Университета на Алабама в Бирмингам съобщи в изказване, че стопира ин витро лекуванията, с цел да може да реши дали нейните пациенти или лекари могат да бъдат изправени пред наказателни обвинявания или наказателни вреди.

„ Днес се свързваме с пациенти, които ще бъдат наранени, с цел да намерим решения за тях и работим толкоз интензивно, колкото можем, с цел да предупредим нашите законодатели за широкообхватното негативно влияние на това решение върху дамите в Алабама, “ Alabama Fertility съобщи. „ AFS няма да затвори. Ще продължим да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР