МОНТЕ КАРЛО Григор Димитров стартира с победа сезона на клей.

...
МОНТЕ КАРЛО Григор Димитров стартира с победа сезона на клей.
Коментари Харесай

Гришо прескочи първия капан в Монте Карло

МОНТЕ КАРЛО

Григор Димитров започва с победа сезона на клей. Най-добрият български тенисист Григор Димитров стигна до поврат против №82 в света Пиер-Юг Ербер от Франция след 3:6, 6:2, 6:4.

Първата ни ракета изигра слаб първи сет в му първата публична среща на алено за 2018година. Все отново Гришо съумя да откри печелившия си тенис по-късно и изцяло промени обстановката на корта.

В трети кръг Григор Димитров ще се изправи против спечелилия от мача сред Филип Колшрайбер и миналогодишния финалист в шампионата Алберт Рамос-Виньолас.

Още в третия гейм на първия сет Димитров позволи пробив. При 3:5 Григор изигра нов слаб гейм и след няколко неточности съобщи сета на Ербер.

При 2:2 във втората част българинът се добра до две поредни точки за пробив и съумя още от първия късмет да осъществя първия си пробив в мача. Гришо се успокои и разигра, което му разреши в седмия гейм да стигне до нов пробив, а минути по-късно с гейм на 0 резултатът в сетовете беше подравнен.

При 2:2 в третия сет Григор стигна до пробив за 3:2.Сервирайки за затвърждаване, Димитров позволи рибрейк за 3:3. Гришо стигна до нови две точки за пробив още в идващия гейм и от втората съумя да реализира. Този път пробивът беше вкоренен относително елементарно, а малко по-късно с гейм на нула мачът отиде на сметката на българина.

Днес още веднъж в игра ще забележим Григор, който дружно с Давид Гофен ще премери сили с 8-ите сложени в схемата на двойки – Додиг и Рам.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР