Montblanc анонсира продажбите на смарт часовника Summit 2. Това е

...
Montblanc анонсира продажбите на смарт часовника Summit 2. Това е
Коментари Харесай

Montblanc Summit 2: първият смарт часовник с иновационния чип Wear 3100

Montblanc анонсира продажбите на смарт часовника Summit 2 . Това е първото устройство, в което се употребява новия енергийно ефикасен чип Wear 3100. Новият процесор удължава самостоятелната работа с 4-12 часа спрямо предходния Wear 2100.

Часовникът Montblanc Summit 2 е оборудван с кръговиден 1,2-инчов AMOLED екран с резолюция 390х390 пиксела. Налични са 1 GB оперативна памет и 8 GB флаш диск. Смарт часовникът разполага със датчик за сърдечния темп, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, GPS и NFC модули за безжична връзка. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 340 mAh. Корпусът на устройството е водоустойчив.



В режим Time Only часовникът устоя една седмица. Увеличеното време на самостоятелна работа е реализирано с помощта на интегрирания копроцесор QCC1110. Той поддържа логаритмите с надълбоко машинно образование, проучва държанието на потребителя и репава какво тъкмо да се покаже на екрана.



Устройството работи под ръководството на операционната система Wear OS 2.1. Това е новата операционна система на Гугъл, показана неотдавна. Трите бутона в профил се употребяват за сверяване и за пускане на приложенията.

Продажбите на смарт часовника Summit 2 стартират тази седмица при цена $995 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР