Монтанчанин обвини в съда ченге, че е подхвърлило дрога в

...
Монтанчанин обвини в съда ченге, че е подхвърлило дрога в
Коментари Харесай

Монтанчанин обвини ченге за подхвърлена дрога, излъгал заради наркоман

Монтанчанин упрекна в съда ченге, че е подхвърлило дрога в жилището на негов другар, научи BulNews.bg. Лъжата на А.И.Ц. обаче бързо била разкрита и откакто осъдили авера му, бързо изправили и него на подсъдимата пейка. Делото против мъжа се гледа преди дни в районния съд в Монтана където той си признал, че лъжесвидетелствал. За постъпката си А.И.Ц. бе наказан на 10 месеца пробация и 100 часа публично потребен труд.
От документите по делото излиза наяве, че подсъдимият е с главно обучение и е незает. Той бил извикан от приятеля си в жилището му, с цел да бъде очевидец, до момента в който униформени go претърсват. По време на обиска в жилището му униформените намерили 3 топчета с марихуана с друго тегло и пакет от 357.20 грама канабис.
В показанията си по случая мъжът декларирал, че дрогата била подхвърлена от чиновник на бранш „ Криминална полиция “ при районно управление (на МВР) Монтана. След разпит на различен очевидец обаче лъжата лъснала. Така станало ясно, че А.И.Ц. се опитал да преметне магистратите, че униформените се пробват да натопят авера му.
Истината излязла нескрито и лъжецът понесъл следствията от дейностите си. Присъдата може да се апелира или стачкува пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР