"Монтана" записа много важна победа като домакин на сръбския "Цървена

...
"Монтана" записа много важна победа като домакин на сръбския "Цървена
Коментари Харесай

Баскетболистките на Монтана регистрираха ключова европейска победа над Цървена Звезда

"Монтана " записа доста значима победа като хазаин на сръбския "Цървена Звезда " с 81:56 в мач от оп 8 на Адриатическата лига за дами. Успехът в зала „ Младост “ бе общо седми за българския тим, който има и четири загуби и изпревари в класирането днешния си противник, с който допреди мача имаше идентичен актив. Монтанки са втори след водача "Цинкарна " /Целе/ и бетонираха мястото си в четворката на класирането. В идващия кръг Монтана ще гостува на последния в класирането "Трешневка 2009 " в търсене на трета поредна победа.
Домакините поведоха още след първите няколко офанзиви и водиха през цялото първо полувреме, като на моменти разликата стана двуцифрена, а на почивката беше 9 точки при резултат 40:31. След подновяването на играта гостите се приближиха рисково, само че до края на третия интервал "Монтана " още веднъж дръпна напред за 56:43. Категорично извоювана последна десетка направи успеха на отбора разгромна.
Сара Бут наниза 33 точки за победителките след пукотевица 13/18 за две точки и 7/7 от наказателната линия, а 10 добави Милана Живадинович.
За "Цървена Звезда " Мария Пърлия записа 12 точки, а с по 10 приключиха Александра Катанич, Биляна Степановичи Невена Наумцев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР