Монтана става пилотен град в страната с въвеждане на нови

...
Монтана става пилотен град в страната с въвеждане на нови
Коментари Харесай

Монтана въвежда технологии за умно управление

Монтана става пилотен град в страната с въвеждане на нови технологии за мъдро ръководство. В идващите години с високотехнологични системи регионалният град в Северозапада ще може да управлява чистотата на улиците, автомобилното придвижване и други значими общински действия.

„ Всички имат потребност от  телекомуникации на най-високо равнище – хората и бизнесмените, които откриват работни места. Длъжни сме да им оказваме помощ, с цел да отидем напред в бъдещето. Следващата стъпка, която ще създадем е респектираща за положителното на всички, които живеят тук в центъра на Северозапада. Нещата се случват освен във София, Пловдив и Бургас, нещата се случват и тук ”,  заяви кметът на Монтана Златко Живков преди демонстрацията на софтуерни решения за мъдро ръководство на общини, проведена от М-тел в центъра на града.

Екипът на телекомуникационната компания сподели по какъв начин с въвеждането на модерните технологии може да се следи, чистотата на въздуха, ръководството на отпадъците, уличното осветяване и градското паркиране. Тези системи за непрестанен поток на информация посредством  уеб-базирани  приложения дават опция за по-добро ръководство и надзор върху другите действия. Въвеждането им е на стадий осъществяване на пилотни планове в цялата страна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР