Монтана се върна обратно в играта за класиране в топ

...
Монтана се върна обратно в играта за класиране в топ
Коментари Харесай

Монтана удари Миньор и се върна в играта за топ 4

Монтана се върна назад в играта за класиране в топ 4, откакто реализира доста значима победа с 2:1 при семейството на Миньор (Перник) от 29-ия кръг на Втора лига.

В 34-ата минута Костов овладя центриране отляво на Савов. Нападателят опита удар от няколко метра, само че Михов съумя да блокира и да предотврати сигурен гол в своята врата.

Четири минути по-късно се получи противоречива обстановка. Цеков стигна до една изритана топка, навлезе в наказателното поле и падна след прикосновение с Георги Купенов. Първоначално основният рефер уточни бялата точка. Последваха митинги от гостите, а откакто съдията разиска обстановката със своя асистент, анулира наказателния удар. Повторенията демонстрираха, че решението по-скоро е вярно.

В 41-ата минута Миньор остана с човек по-малко, откакто Димитър Савов бе изпъден за втори жълт картон. Защитникът опита да почисти топката пред Лиандро Мартис, който се строполи. Съдията Красимир Кръстев декорира с втори жълт картон бранителя на гостите, въпреки че решението му беше пресилено.

В продължението на първата част Монтана поведе. Фудил центрира от корнер, получи се безредие в наказателното поле на перничани, при което Айтов насочи удар, а на далечната греда Стефан Цонков от 1-2 метра на празна врата нямаше по какъв начин да сбърка.

Миньор стигна до изравнителен гол в 64-ата минута. Емил Ценов получи отляво, стигна до границата на наказателното поле и центрира, а Борис Тютюков бе изтърван от Цонков и с глава вкара за 1:1.
 Капитанът на Монтана се завръща след 2-месечно неявяване
Капитанът на Монтана се завръща след 2-месечно неявяване

Иван Михов към този момент тренира с тима

В 72-ата минута Монтана още веднъж поведе. Йорданов откри Уамри отдясно, който се оправи с Райчев и центрира точно на далечната греда, където Мартис с глава не остави шансове на Леонтиев.

Миньор (Перник) е трети с 51 точки, а Монтана е шести с 45 точки.

В идващия кръг Монтана гостува на Етър във Велико Търново, а Миньор има аудиенция на Струмска популярност.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР