Монтана се наложи с 4:1 при гостуването си на Витоша

...
Монтана се наложи с 4:1 при гостуването си на Витоша
Коментари Харесай

Монтана постигна впечатляващ обрат срещу Витоша , Карачанаков блесна с хеттрик за 15 минути

Монтана се наложи с 4:1 при гостуването си на Витоша (Бистрица) в мач от 19-ия кръг на Втора лига. Отборът от Северозапада реализира цялостен поврат и се поздрави с трите точки. В воин за спечелилите се трансформира Антон Карачанаков, който се отличи с три гола.

Домакините откриха резултата посредством Георги Амзин малко откакто измина четвърт час игра, само че монтанци се съвзеха след почивката и осъществиха четири безответни попадения.
 Резултати и голмайстори във Втора лига Резултати и голмайстори във Втора лига
В рамките на 15 минути през второто полувреме Антон Карачанаков направи хеттрик. Той се разписа в 51-вата, 59-ата и 65-ата минута, с което значително умъртви интригата в срещата.

В 67-мата Мехди Уамри дефинитивно постави точка на разногласието с четвърти гол, който се оказа и последният в днешния мач.

Въпреки, че през седмицата Монтана остана без треньор, отборът сподели темперамент и справедливо стигна до крайния триумф против Витоша, с който се изкачи на осмо място с 28 точки. " Тигрите " остават на предпоследна позиция със 17 пункта.

В идващия кръг монтанци одобряват Спортист (Своге), до момента в който Витоша има тежко посещение на Етър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР