"Монтана" се класира за 1/8-финалите в турнира Чалъндж къп. При

...
"Монтана" се класира за 1/8-финалите в турнира Чалъндж къп. При
Коментари Харесай

Монтана елиминира първия си съперник в Европа

"Монтана " се класира за 1/8-финалите в шампионата Чалъндж къп. При дебютното си присъединяване в евротурнирите отборът от северозападния град отстрани състава на "Апоел Фар Шаба ". Първата среща в Израел приключи с победа за "Монтана " с 3:1, а довечера в зала "Младост " волейболистите на Даниел Пеев победиха с 3:2 (27:29, 25:17, 25:20, 20:25, 16:14).
Двата отбора изиграха доста оспорван първи гейм. Домакините позволиха повече неточности, главно на сервис. В края "Монтана " пропусна своя късмет да поведе при 24:23. Това сториха гостите, откакто при четвъртата си опция затвориха гейма на 27 точки.
В състава на "Монтана " на мястото на титулярното либеро Добромир Иванов игра Кристиян Петров.
Във втората част играчите на Даниел Пеев натрупаха солидна преднина от 7 точки след добра серия от сервис на Иван Латунов при 14:7. Блокадата също бе на мястото си и разумно "Монтана " изравни.
Домакините изиграха сполучливо значимите моменти в края на третия гейм. Силният начален удар на Кирил Клетс и блокадата на домакините си свършиха работата за 2:1. Това означаваше, че "Монтана " продължава напред в шампионата.
В четвъртия гейм Даниел Пеев направи две промени в състава си. На мястото на разпределителя Константин Абаев в игра се появи Делчо Раев, а Георги Михалев размени Златко Кьосев. Това се отрази на играта и гостите изравниха. В тайбрека Монтана изоставаше с 3 точки при 7:10, само че съумя да обърне резултата до 16:14 и да завоюва дуела.
На 1/8-финалите "Монтана " ще срещне отбора на гръцкия "Фойникас " /Сирос/ с Боян Йорданов в състава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР