Монтана постигна много ценна победа с 2:1 при домакинството на

...
Монтана постигна много ценна победа с 2:1 при домакинството на
Коментари Харесай

Монтана обърна 9 от Поморие

Монтана реализира доста скъпа победа с 2:1 при семейството на Поморие на стадион „ Огоста “ в мача от 23-ия кръг на Втора лига. Домакините реализираха поврат от 0:1 до 2:1.

Домакините започнаха мощно мача. Още в 3-та минута след центриране в наказателното поле на Поморие Иван Коконов стреля рисково с глава, само че Димитър Тодоров съумя да избие топката. В 15-та минута Тони Тасев насочи доста рисков удар, само че Тодоров съумя да избави. След това Борислав Балджийски стреля, само че ударът му бе блокиран от Любомир Божинов. Минута по-късно Даниел Георгиев центрира в наказателното поле на Поморие, след което Сергей Георгиев стреля с глава, само че Димитър Тодоров още веднъж бе на мястото си и избави.

Поморие съумя да поведе в резултата в 28-та минута, когато Любомир Божинов центрира от корнер в наказателното поле на Монтана, където Ахмед Ахмедов засече топката с глава и я вкара във вратата на Ивайло Василев.

Монтана можеше да изравни незабавно резултата. В 30-та минута след центриране в наказателното поле на Поморие Стефан Цонков бе оставен непокрит и стреля с глава, само че настрана от десния дирек на вратата на Ивайло Василев.

Иван Коконов центрира от фаул в наказателното поле на Поморие в 32-та минута, където Кристиян Димитров стреля с глава, само че Димитър Тодоров още веднъж избави.

Пред Иван Коконов се откри нова опция в 38-та минута, само че ударът му още веднъж бе отразен.

Поморие остана с човек по-малко на терена, откакто Борис Тютюков бе изпъден за втори жълт картон в 52-та минута.

Монтана съумя да изравни резултата в 54-та минута. Даниел Георгиев подаде към Борислав Балджийски, който откри Сергей Георгиев, а той не пропусна да вкара.

Монтана съумя да реализира цялостен поврат в 68-та минута, когато Тони Тасев подаде към Иван Коконов, който финтира доста технично Георги Петров, след което с обмислен удар вкара топката в десния ъгъл на вратата на Димитър Тодоров.

Сергей Георгиев с доста забавен удар трансферира Димитър Тодоров в 70-та минута, само че топката срещна напречната греда.

Поморие приключи мача с 9 индивида, откакто Александър Георгиев бе изпъден.

Монтана е четвърти с 40 точки, до момента в който Поморие е осми с 29 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР