"Монтана" победи с 1:0 при гостуването си на "Локомотив" /София/,

...
"Монтана" победи с 1:0 при гостуването си на "Локомотив" /София/,
Коментари Харесай

Монтана с важна победа с 1:0 като гост на Локомотив/София/

"Монтана " победи с 1:0 при гостуването си на "Локомотив " /София/, с което скапе празника на "железничарите " за 90-годишнината на клуба. Попадението падна в 90-та мин. Негов създател стана резервата Сергей Георгиев, който подписа в монтанчани в петък. Нападателят получи пас от дълбочина и съумя да преодолее вратаря на домакините Ивайло Василев.
Двубоят в "Надежда " не предложи първокласен футбол, като изобилстваха нервни обстановки и имаше прекомерно малко голови положения. По средата на второто полувреме почитател на "Локомотив " опита да слезе на пистата, в посока аварийна пейка на гостите, само че двама стюарди съумяха да го заловен в точния момент.
Така "Монтана " измести "червено-черните " в класирането и към този момент тимът на Владимир Иванов е трети. В идващия кръг момчетата на Фугата одобряват "Спартак " /Плевен/.
За "Монтана " стартираха: Васил Симеонов, Валери Христов, Иван Михов, Преслав Петров, Костадин Гаджалов, Борислав Балджийски, Николай Цветков, Димитър Илиев, Николай Минков, Тони Тасев, Атанас Илиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР