Монтана победи като гост Бановичи от Босна и Херцеговина със

...
Монтана победи като гост Бановичи от Босна и Херцеговина със
Коментари Харесай

Монтана победи като гост Бановичи за шести пореден успех в Адриатическата лига

Монтана победи като посетител Бановичи от Босна и Херцеговина със 75-69 и реализира шести следващ и общо осми триумф в дамската баскетболна Адриатическата лига. Момичетата на Стефан Михайлов са на второ място в класирането с 19 точки, на точка зад другия български тим Берое, който е водач сега.
 БаскетБОЛНО ми е
БаскетБОЛНО ми е

Само персоналният образец може да възпламени искрата

Мачът беше равносилен и се реши в последните минути. Домакините поведоха 43-34 след първото полувреме. Българките изравниха след третата четвърт 58-58.

В последната част монтанчанки взеха решение разногласието с три следващи тройки. Те поведоха със 7 точки след тройка на Радостина Димитрова за 69:62 пет минути преди края. Последва тройка на Цветомира Шаренкапова за 72-64, а точна от надалеч беше и Мария Желязкова за 75-64 2:48 минути преди края. Домакините съумяха да вкарат пет следващи точки, само че нямаха време за освен това.

Най-резултатна за Монтана беше Христина Иванова с 21 точки и 9 битки. С 15 точки и 7 битки завърш Цветомира Шаренкапова. Виктория Стойчева наниза 11 точки, а с 10 приключи Габриела Костова.

За Бановичи Мая Шчекич вкара 16 точки, а Данира Мушич добави 14.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР