Монтана отстъпи на Левски София с 0:3 гейма в 1/4-финален

...
Монтана отстъпи на Левски София с 0:3 гейма в 1/4-финален
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Играем един мач добре, друг - не

Монтана отстъпи на Левски София с 0:3 гейма в 1/4-финален мач от шампионата за Купата на България, изигран в зала " Васил Левски " в Пазарджик. Ето какво показа след срещата треньорът на отбора от Северозапада Даниел Пеев :
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Поздравявам тима на Левски, който демонстрираше едно положително равнище от началото до края, положително движение. Не успяхме въобще да влезем в мача, мъчно може да се направи коментар след такава игра. Факт е, че нито един детайл не ни спореше - като стартираме от сервис, играта на блок, отбрана. Много проблеми в посрещане, нямаше темп в нашата игра. Когато се случи това - неприятен гейм, обърква се целият мач. Това стартира да ни тежи, не можахме да се отърсим. Имаше някакви безлични опити в третия гейм, само че като цяло тежеше това, че не спори нищо в играта и Левски завоюва. "
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Нашите проблеми в играта пристигнаха от слабото посрещане, и то на състезатели, които биха могли да поемат и офанзивата, и са нужни да бъдат в игрището. Допускахме на съвсем всеки сервис на съперника точки. Не бива да укоряваме Аспарух, не е отговорен единствено той, като цяло не посрещахме добре. Не знам дори в първия гейм дали успяхме да вкараме топката в третия метър. Става безумно мъчно, и за разпределителя да провежда каквато и да е игра, Когато ти е нарушен сайдаутът, оттова нататък ни закуцаха всички етапи от играта. "
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Основният ни проблем е, че не сме непрекъснати. Дори аз бях изумен от положителната ни игра в шампионата, в който участвахме преди Нова година. Все едно бяха други шест индивида на игрището. Трудно е да дам оценка дали напрегнат, или не. Вниманието ми е ориентирано към това какво демонстрират момчетата, факт е, че могат и са го посочили. Проблемът е по-скоро неналичието на неизменност - играем един мач добре, различен - не.

 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

Снимки: ВЛАДИМИР ИВАНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от 1/4-финал №4 МОНТАНА - ЛЕВСКИ 0:3 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР