Монтана осъществи нов трансфер седмица преди първия си официален мач

...
Монтана осъществи нов трансфер седмица преди първия си официален мач
Коментари Харесай

Монтана се подсили с опитен защитник /снимки/

" Монтана " реализира нов трансфер седмица преди първия си формален мач за новата 2023 година.
На стадион „ Огоста “ привлякоха централния бранител Стилян Николов.
През есента 31-годишният защитник изигра 16 мача за " Берое " (Стара Загора), с който се раздели по ваимно единодушие в средата на януари. Николов има над 130 срещи и с " Пирин " (Благоевград) в елита и още 17 със столичния Септември. Договорът му монтанския клуб е за период от 6 месеца с алтернатива за още една година.
Стилян Николов е шестият нов футболист в зимната селекция на " Монтана ".
Преди него монтанци се укрепиха с вратаря Димитър Илиев ( " Добруджа " Добрич), 20-годишният бранител Марко Стоически ( " Локомотив " Скопие), с опорния халф Антон ( " Струмска популярност " Радомир) и с нападателите Андреас Васев ( " Миньор " Перник) и Антон Карачанаков ( " Политехника Яши " -Румъния).
Най-новото попълнение на " Монтана " бе показан пред тима преди днешната подготовка, която бе първа след завръщането на монтанци от лагера в Анталия. В нея на цялостни обороти се включиха Иван-Йоанис Атанатос, Антон Карачанаков и Румен Георгиев. Травмите на тримата, поради които пропуснаха последните дни от подготовката в турския остров, към този момент не им основават проблеми.
„ Стилян Николов е умел футболист и имам вяра, че ще се стикова бързо с останалите играчи, на които ще разгадавам в защита. Надявам се всички момчета да са здрави и да се подготвим добре до първия формален мач от шампионата “, съобщи старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов-Феро.
На 14-ти февруари воденият от него отбор гостува на " Етър " във Велико Търново. Двубоят на стадион „ Ивайло “ стартира в 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР