Монтана. Българският народ трябва да избере своите представители в Европейския

...
Монтана. Българският народ трябва да избере своите представители в Европейския
Коментари Харесай

Евроизбори 2019 г.: Валери Симеонов: Българският народ трябва да избере в ЕП хора с конкретни цели за подпомагане на бизнеса

Монтана. Българският народ би трябвало да избере своите представители в Европейския парламент (ЕП) в лицето на хора, които имат съответни цели за подкрепяне на бизнеса в България, а не хора, които имат единствено нереални дела, които да разискват по телевизионните студиа, без те действително да доведат до възстановяване на бизнеса и виталния стандарт на хората. Това съобщи лидерът на листата на Коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” Валери Симеонов по време на среща с хората в Монтана, оповестиха от пресцентъра на НФСБ . Преди това водачът на НФСБ беседва със симпатизанти в Берковица. В късния следобяд и вечерта той се срещна с хората в Белоградчик и Видин. Заедно с Валери Симеонов на срещите с хората бяха и националният представител в 44-то Народно заседание Росен Живков, претендентът за народен представител в Европейския парламент от листата на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” Венера Тодорова и локални деятели на НФСБ и Средна Европейска класа.
Във Видин лидерът на родолюбивата коалиция бе посрещнат по остарял български бит с самун и сол, и осъществяване на фолклорен отбор. Така започва акцията на родолюбивата коалиция, чието мото е „ Вместо думи – дейности ”. Заставайки зад това мото Валери Симеонов уточни с обстоятелства както е приключил той и депутатите на Националния фронт за избавление на България, и прикани видинчани като борбени хора да поддържат борбената коалиция „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ”. Лидерът на НФСБ акцентира, че в Европейския парламент би трябвало да влязат дейни хора, които действително да пазят националните ползи на България.
Коалицията, чийто лидер е Валери Симеонов, взе участие в изборите за Европейски парламент под № 1 в бюлетината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР