Монтана 2003 стигна до бронзовите медали в турнира за Купата

...
Монтана 2003 стигна до бронзовите медали в турнира за Купата
Коментари Харесай

Монтана 2003 надви Локомотив София и се окичи с бронзовите медали в турнриа за Купата на България

Монтана 2003 стигна до бронзовите медали в шампионата за Купата на България по баскетбол за дами, откакто в дребния край надигра безапелационно Локомотив София с 81:46 в " Арена Самоков ".

Състезателките на Преслав Пешев поведоха още в първите минути на дуела след серия от 11:2, а панер на Преслава Колева направи разликата двуцифрена за първи път в мача. Преднината на монтанчанки даже доближи 15 точки, само че до края на първата четвърт баскетболистките на Локомотив съумяха да смъкват изоставането си при 19:8.

В хода на втората четвърт обаче " сините " постановиха цялостна доминация, с цел да се отдръпват на почивката с задатък от 43:19, а след подновяването на играта вицешампионките продължиха да се откъсват в резултата, с цел да пристигна финалната сирена при 81:46 в тяхна изгода.



Микаела Дамянова стана най-резултатна за спечелилите с 16 точки, до момента в който Преслава Колева завърши с " дабъл-дабъл " - 12 точки и 10 битки.

За Локомотив София Гергана Цекова приключи с 14 пункта, а Елеонора Петкова добави 10.

Днес следобяд от 15:30 часа в " Арена Самоков " следва да се изиграе и финалът в шампионата за Купата на България по баскетбол при дамите, в който един против различен се изправят съставите на Рилски състезател и Берое Стара Загора.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР