Montale предлага на пазара два изключителни аромата, Aoud Night и

...
Montale предлага на пазара два изключителни аромата, Aoud Night и
Коментари Харесай

Парфюм Montale Aoud Night – чудесно решение за подарък

Montale предлага на пазара два изключителни аромата, Aoud Night и Rose Night. Новостите са облечени в присъщите флакони на Montale, които този път са оцветени в градиентни черно-златни нюанси.

Montale Aoud Night ни среща с мистичната и завладяваща мощ на малайзийския уд, обрамчена от звънтяща приказност от цитруси – лимон и бергамот, както и сочни нюанси на плодове. Завладяваща мароканска роза и богато, земно индонезийско пачули образуват сърцето на букета, смесвайки се в пътека от кехлибар, кожа, кремообразно сандалово дърво Mysore и богато, дървесно дърво от гваяак. Белият мускус нежно обгръща композицията, правейки я устойчива и приключена.

Необичайна нотка на това издание е, че алуминиеви бутилки, присъщи за цялата сбирка на марката, този път ще бъдат показани не в един цвят, а в градиент – с преход от златисто към мрачно кафяво.

Ако търсите изразителни аромати, подобаващи за подаряване на жена, е не се колебайте да тествате, когато посетите парфюмерия. Ще се уверите, че предлагането ни е топ!

Един от тях беше Night Oud – Montale Aoud Night. Новостта съчетава обичайната ориенталска сила и невероятни контрастни нюанси на цитрусови плодове. Има плодова наслада, флорална деликатност и композиция от кадифена чувствена основа. Ароматната комбинация е затворена в класическа бутилка за парфюмерийна къща, направена от алуминий. Шишето е оцветено в черно и златисто, което акцентира лукса на композицията. Montale Aoud Night символизира сексуалността и чувствеността. Този ослепителен мирис е определен от самоуверена жена, която умее да очарова и превзема. Ароматът се отваря с лекост на цитрусови нотки, които последователно отстъпват място на първокласна роза и акомпанименти на пачули. Базата е формирана от интензивни нотки на кожа, кремаво сандалово дърво, кехлибар, бял мускус и дърво гуаяк. Така се образува неповторимата тайнственост и магическа сила, присъщи за всички парфюмерийни шедьоври на къща Montale. Няма нищо по-съблазнително от звука на шедьовър на парфюм, изпълнен с ориенталска харизма и магическата мощ на растителните нотки. парфюм.

Да си признаем, уважаеми читатели, няма дама, която да не си пада по изящни аромати! Такова е ситуацията, от опит ще признаем, че няма дама, която да не е останала удовлетворена, откакто е получила подарък от този висок клас. Не се колебайте, а действайте!

Ако сътрудникът Ви е с профил на властна жена, ценяща изисканото, първокласното, то тогава това е отлично решение.

Финални думи, касаещи този необикновен парфюм

Парфюмна вода Montale Aoud Night коства към 150 лв., само че несъмнено си заслужава всеки лев. Опитайте и ще се уверите в това наше изказване.

Много е значимо да съобразите нотките с желанията на дамата, което автоматизирано значи, че би трябвало да знаете вкусовите условия на дамата, на която сте решили да вършиме подарък, с цел да се хареса.

Ето и някои от присъщите черти на този парфюм:

Връхни нотки: бергамот, лимон, плодови нотки, дърво агар.
Сърдечни нотки: мароканска роза, пачули.
Базови нотки: мускус, дърво гуаякан, кехлибар, сандалово дърво.

Важно е да отбележим, че би трябвало да внимавате, когато избирате парфюм, най-много за това, дали той е автентичен.

Настоящето предложение е 100 % автентично, което още веднъж удостоверява тезата, че е отлично, както за подаряване, по този начин и за персонална приложимост.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР