Монреал се справи с лидера в цялата Лига Тампа Бей

...
Монреал се справи с лидера в цялата Лига Тампа Бей
Коментари Харесай

Монреал се справи с лидера в Лигата Тампа Бей

Монреал се оправи с водача в цялата Лига Тампа Бей с 4:2 на собствен терен и те остават с равни 94 точки с Калъмбъс за уайлд-кард позиция в плейофите. И двата тима имат по два мача до края, като Калъмбъс има преимущество в директните дуели през сезона.

Sourires d'après-match.

Post-win smiles. #GoHabsgo pic.twitter.com/8sGe6oPmyl
— Canadiens Montréal (@CanadiensMTL) April 3, 2019
Артури Лехконен и Макс Доми се разписаха в третата третина, а другите голове бяха дело на Нейт Томпсън и Джоуел Армия. И двамата трябваше да изравняват за 1:1 и 2:2, откакто Тампа Бей повеждаше посредством Стив Стамкос и Стивън Пакет. Отборът от Флорида остава еднолично и надалеч на върха със 124 точки.

На Запад Минесота направи обезверен опит да стигне до 8-ото място, а в този момент победи Уинипег с 5:1. От това се възползва Нешвил, който завоюва с 3:2 при гостуването на Бъфало и се изравни с Джетс на върха в Централната дивизия с по 96 точки. Зак Паризи се върна от травма и вкара два гола за Минесота, Дивайн Дюбник на вратата избави 32 удара. Виктор Раск, Йоел Ериксон и Маркъс Фолиньо нанизаха останалите четири шайби за Уаъйлд, които са на 5 точки след Колорадо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР