Монпелие и Пари Сен Жермен играят при резултат 0:0 в

...
Монпелие и Пари Сен Жермен играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Монпелие - ПСЖ 0:1, Фабиан Руис откри

Монпелие и Пари Сен Жермен играят при резултат 0:0 в мач от 21-я кръг на Лига 1.

В 8-а минута бе отсъдена дузпа в интерес на Пари Сен Жермен. Килиан Мбапе се нагърби с осъществяването, само че ударът не бе задоволително първокласен и Лекомт се намеси, с цел да отрази. След обзор с ВАР съдията откри, че стражът не е стъпил на голлинията и осъществяването бе повторено. Килиан Мбапе още веднъж пропусна, удряйки лявата греда, а по-късно имаше опция от добавка от близка отдалеченост, само че пропусна на празна врата. Какъв пропуск на звездата на ПСЖ.

В 19-а минута след центриране от корнер Данило Перейра се извиси във въздуха, само че неговият удар с глава мина настрана от вратата на Монпелие. Секунди по-късно звездата на тима Килиан Мбапе падна на тревата и изиска промяна, като не съумя да продължи срещата.

В 35-а минута Лионел Меси получи на добра позиция и опита пас, само че Кики Куяте отклони топката в личната си врата и това бе автогол. След обзор с ВАР се откри, че позицията на аржентинската звезда е нередовна и той е в състояние на засада, а попадението бе анулирано.

До края на полувремето ПСЖ бе по-активният тим, само че не съумя да сътвори нищо рисково пред вратата на Монпелие и двата тима се отдръпнаха при нулево тъждество след първата част. 

Лионел Меси направи добър пробив и опита удар от сложна позиция, само че не съумя да уцели задачата. В 53-а минута Ашраф Хакими прибра добър пас и шутира топката от приблизително разстояние в горния десен ъгъл, като не остави късмет на вратаря и вкара извънреден гол. След обзор с ВАР това попадение също бе анулирано, откакто Фабиан Руис е бил в засада в градежа н офанзивата.

Само две минути по-късно Фабиан Руис получи превъзходен късмет вътре в наказателното поле, откакто Лекомт избави удар на негов съотборник, а полузащитникът се ориентира бързо и прати топката в мрежата - 1:0 за ПСЖ.

 

Стартови сформира: 

Монпелие:  40. Бенжамен Лекомт, 14. Максим Естев, 4. Кики Куяте, 27. Крист Мауаса, 77. Фалайе Сако, 13. Жорис Шотар, 6. Кристофър Юлиен, 18. Лео Льороа, 11. Тежи Савание, 9. Валер Жермен, 10 Стефи Мавидиди

 

Пари Сен Жермен:  99. Джанлуиджи Донарума, 25. Нуно Мендеш, 4. Серхио Рамос, 5. Маркиньос, 2. Ашраф Хакими, 8. Фабиан Руис, 15. Данило Перейра, 17. Витиня, 28. Карлос Солер, 7. Килиан Мбапе, 30. Лионел Меси
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР