Монополът също така води до много други неща – ще

...
Монополът също така води до много други неща – ще
Коментари Харесай

Търговци Изреваха: Горивата Поскъпват С Един Лев!

Монополът също по този начин води до доста други неща – ще има политически отблясъци. Този закон (с измененията при горивата) основава страна в страната, безспорен монопол на единствения производител на горива в България, който дефинира и диктува цените. Тогава ще се стигне до тотално почистване и напън на пазара и не желая да съм на мястото на някое държавно управление, когато някой ще вдигне цените и хората ще излязат на улицата, уточни Симов.

Той разяснява също, че на вчерашното съвещание на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата към Народното събрание му е направило усещане, че ръководителят на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев е взимал думата по време на съвещанието, когато си изиска. „ Не можах да схвана кой води комисията – Златев или ръководителят на комисията Емил Димитров. Това ми приказва, че нещата в Народното събрание не са тъкмо такива, каквито са – то да е в ролята на законодателя “, сподели Симов.

Двамата представители на Сдружението на притежателите на дребни и междинни бензиностанции споделиха, че организацията остава в протестна подготвеност, в случай че Законът за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис, влезе в действие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР