Монитор Ръководството на ПП ВМРО подаде оставка след ниския резултат на

...
Монитор
Ръководството на ПП ВМРО подаде оставка след ниския резултат на
Коментари Харесай

Валят оставки! Ръководството на ВМРО също предаде фронта!

 Монитор Ръководството на Политическа партия Вътрешна македонска революционна организация подаде оставка след ниския резултат на парламентарните избори. При 75.69% обработени протоколи процентът на партията е едвам 1%.

Във Facebook профила на партията те разгласиха следния пост:

" Благодарим за поддръжката на същинските български родолюбци, които избраха Вътрешна македонска революционна организация. Благодарим за поддръжката в тежката политическа, икономическа и здравна конюнктура.

След разбор на изборните резултати управлението на Вътрешна македонска революционна организация, в лицето на Изпълнителния комитет, взе решение да подаде оставка и да свика Организационен съвет, за подготовка и привикване на конгрес на Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “. Задача на този конгрес ще бъде да вземе решения за бъдещето на Организацията и да избере ново управление.

Оставаме правилни на българската национална идея. Призоваваме българските политически партии, показани в Народното събрание, да не отстъпват от отбраната на българските ползи в Македония. Кауза, която ние ще продължим да браним с цената на всичко.

Да живее България!

България над всичко! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР