Монитор и Тунинг.бг Уникален за автомобилния свят и първи за България

...
Монитор и Тунинг.бг
Уникален за автомобилния свят и първи за България
Коментари Харесай

Lamborghini Urus с тунинг от Mansory за 1 милион лева докара щерката на наш бизнесмен на абитуриентския й бал

 Монитор и Тунинг.бг Уникален за автомобилния свят и първи за България образец на Lamborghini Urus с тунинг от Mansory докара ученичка от випуск 2021 на Природо-математическата гимназия на абитуриентското дефиле пред Паметника на свободата в Шумен в първата бална вечер на 24 май. 

" Можеха най-малко да минат през автомивка! " - изложиха се с мнения част от присъстващите, до момента в който ценителите разпознаха под " калния " капак Lamborghini Urus в тунинг версията на Mansory, позната като план " Venatus “. Под " калния " похлупак дишат учестено 810 коня, а цената на автомобила се допуска, че е към 1 милион лв..

Бижуто е влезнало в страната на лавета през " Дунав мост " в Русе преди пет дни и е благосъстоятелност на прочут шуменски предприемач, а в понеделник вечер докара за бала й 12-класничката Христина.

Точно " калта " от карбоновия тунинг прави колата да наподобява толкоз свиреп и да коства толкоз скъпо. В света има към 12 хиляди екземпляра на Lamborghini Urus, само че шуменският е лилаво-черна версия на звяр с цялостен пакет на Mansory с розов волан. Дизайнът е с спомагателни карбонови детайли, задно крило и огромни отвори за изстудяване. Според описанията на модела в уеб страницата на Mansory версията Venatus Evo 4-литровият V8 мотор е с увеличена мощност от 810 конски сили. Максималната му скорост е 320 километра в час, а ускорението до 100 км в час става за 3.3 секунди, а автомобилът " лети “ върху 24-цолови джанти, написа " Монитор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР