monitor.bgМесец май ще бъде особено труден заради едновременното действие на

...
monitor.bgМесец май ще бъде особено труден заради едновременното действие на
Коментари Харесай

4 ретроградни планети ще ни мъчат през целия месец май

monitor.bg

Месец май ще бъде изключително сложен поради едновременното деяние на четирите ретроградни планети Венера, Юпитер, Сатурн и Плутон. Те ще ни вадят от точката на равновесие, ще спъват проектите ни и ще основават предпоставки за кавги, раздели и произшествия, написа monitor.bg. 

На съдбовния 13-ти своя ход сменя планетата на любовта и парите Венера. Тя ще тръгне на назад по зодиака в знака на връзките Близнаци. Това в допълнение ще усили неразбирателствата в персоналните и интимни връзки. В бизнеса пък ще се следят шумни кавги и раздели. Хаосът ще продължи до 25 юни.

Менделсон

Астролози предизвестяват, че в този интервал, в случай че вдигнем женитба или се сгодим, е доста евентуално по-късно да съжалим за стореното. Тук изключение прави единствено ситуацията, при което сътрудниците имат ретроградна Венера по рождение. Те ще бъдат като ваксинирани от капризите на неподходящия астро интервал.

Връзки

Древните хора са наричали Венера „ дребният покровител “ и са ценели доста нейното благотворно въздействие. Венера дава отговор както за взаимоотношенията ни с нашите близки и обичани хора, по този начин и за чувството ни за хубост и естетика, оказва помощ ни да сътворяваме хубост, улеснение и комфорт и в околното пространство и в връзките ни с близките. Тя въздейства директно и върху отношението ни към парите и материалните полезности, върху това по какъв начин печелим, по какъв начин и защо харчим. Венера се свързва още с изкуствата, като тези специалности ще изпаднат във краткотраен застой. Периодът на ретроградна Венера ще ни принуди да преосмислим полезностите си, да поспрем и да се запитаме кое фактически е най-ценно в живота ни. Твърде евентуално е в идващия месец и остарели любови да се материализират в живота ни, доказвайки сентенцията, че остарялата обич наслойка не хваща.

Характерно за Ретроградната Венера още е, че хората постоянно ще сменят коренно външния си тип, в множеството случаи неуместно, с нова прическа, облекла, бижута. След края на ретроградността на 25 юни, мнозина ще минат към старите си порядки, чудейки се с кой ум са си сменили цвета на косата да вземем за пример. В сферата на бизнеса крупните капиталовложения не са целесъобразни като се изключи рефинансиране на остарели заеми и поправки.

Зевс

Другата планета, която през този месец ще изпитва търпението ни, е Юпитер. Тя ще се движи назад по небосклона от 14 май чак то 13 септември. Тя пък е наричана „ Големият покровител “, защото се свързва с благополучие и разцвет. Не инцидентно в предишното е била свързвана с бога Зевс, за който невъзможни неща няма. Ако е мощно аспектирана в рождения хороскоп, орисва индивида с пътешествия, задгранични контакти, шанс, метафизичен взор към света и/или дълбока набожност. За зла орис Юпитер ще смени своята посока в знака на Козирога, където ще бъде в неподходяща позиция. В резултат силата й ще води хората към икономисване вместо към харчене и пътешествия, към въздържаност вместо шумно забавление. Като цяло ще се наложи отсрочване на огромните ни проекти освен за пътешествия. Тук изключение вършат единствено тези воаяжи, които към този момент един път са били отлагани в предишното. Периодът на ретроградния Юпитер си има и позитивна страна, като отваря шансове, в случай че човек, е изоставил образованието си, да го приключи.

Сатурн

Третата ретроградна планета, която ще тества дебелината на нервите ни, е Сатурн. Плувайки назад по зодиака от 11-ти май до 3-ти юли тя ще се движи във Водолей, а от 4-ти юли до 29-ти септември ще финишира ретро парада си в Козирог. Енергията на тази звездна разходка ще ни подтикне да се освободим от всичко излишно, с цел да вървим напред в личностното и кариерното си развиване. Да не се ловим за статуквото като удавници за сламка, а да потърсим нови хоризонти и гении за своето бъдеще и по-добро на следващия ден. Това при едни може да се проектира в разлъка със остарели връзки, а при други с преформатиране на губещи поведенчески и мисловни модели. На трети ще се наложи да усвояват нови компютърни умения, с цел да бъдат по-адекватни на пазара на труда. Защото знакът на Водолея е обвързван точно с новите технологии.

По предписание Сатурн е планета „ преподавател “, основава правила, конструкция, и обича да раздава присъди на тези, които не съблюдават неговите условия и пътна карта. Ала когато смени своя поляритет, Сатурн дава необичаен късмет за коригиране на неточности, пропуски в работа, планове. За жал от време на време това става с цената на изгубени позиции, работа, престиж.

Плутон

Четвъртата ретроградна планета през този месец е Плутон. Тя към този момент смени своята позиция на 24 април в знака Козирог, като противоположната й фаза ще продължи до есента – 4 октомври. Без увъртания ще кажем, че с Плутон смешка не трябва! Защото той носи промяна – внезапна и повсеместна, без значение дали сме подготвени за нея или не. Не инцидентно е именуван планетата на гибелта – на края в дословен или в метафоричен смисъл. Той също ще извади остарели проблеми за решение, с които не сме се справили в предишното.

Но главното, което ще направи е смяната. Тя ще стартира от нас самите, от вътрешния ни свят, само че до момента в който сме изправени в ъгъла или на ръба на пропастта. Плутон обича тези неща – страха, чувството, че светът ни свършва. Тук измъкването (а и вътрешната промяна) е много мъчно – ето за какво, в случай че има вселенска промисъл, то по тази причина и ретроградността на тази планетата е по-дълга. В този интервал би трябвало да се освободим от насъбрани разрушителни страсти като яд, засегнатост ненавист, ревнивост.

За злощастие доста човеци не знаят по какъв начин да се оправят с тази прочувствена гама и тъкмо в тези месеци се следят жестоки закононарушения. Когато е назадничав, Плутон ни демонстрира, че гневът, експанзията, ропотът и деянията на неодобрение не са най-правилната реакция към света. Затова, в случай че желаеме да променим живота си, е най-добре да променим и себе си към по-добро. Плутон оказва помощ да изследваме най-тъмните равнища на нашата душeвност, отношението ни към властта, към секса, ревността, другия вид фанатични пристрастености, корист с опиати, алкохол, нагон към пари, мъже дами и така нататък

Ако Юпитер е великодушен собственик, Сатурн умен цар, който желае да се съблюдават разпоредбите, то Плутон е нечовечен стопанин на подземното царство, който в този момент ще изгори всичко излишно от живота и душата ни, с цел да ни помогне да вървим напред. Това несъмнено няма да стане за една нощ. Плутон оре в Козирога до 2024 година, а ретроградните му интервали там са дори време за отмора от тежката му ръка. Сега тя носи морална смяна в работата, в бизнеса, в традициите и по високите етажи на властта. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили ваша
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР