Моника Валериева смени религията си. Отскоро тя изповядва исляма и

Моника Валериева смени религията си. Отскоро тя изповядва исляма и ...

По стъпките на Вулева: Моника Валериева прие исляма.


Моника Валериева смени религията си. Отскоро тя изповядва исляма и потвърди за решението си в социалните мрежи.

"Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди "бившият ми приятел" арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом", написа тя в социалните мрежи, в отговор на въпрос от неин последовател.

Плеймейтката изтъкна, че не се срамува от това, че е избрала да приеме друга вяра.

"След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш", завършва красавицата. 

По повод реакцията на феновете ѝ, Моника Валериева написа, че всеки има право да избере в какво да вярва. "Моето семейство ме подкрепя", допълни тя. 

Преди малко повече от месец плеймейтката стана жертва на грабеж. От дома ѝ в Студентски град в София бяха откраднати голяма сума пари – 92 хил. евро. Красавицата се раздели и с други свои ценности. 

Моника не е първата от родния шоубизнес, която се насочва към исляма. Това преди няколко месеца направи бившата телевизионна водеща Албена Вулева.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 По публикацията работи: Иванка Гъркова

Източник: dnes.bg