Моника Валериева се е отдала на почивки по морето, където

...
Моника Валериева се е отдала на почивки по морето, където
Коментари Харесай

Моника Валериева нажежи страстите до червено, отдаде се на почивки

Моника Валериева се е отдала на почивки по морето, където събира витамин D, с който да укрепи имунната си система. Оказа се, че хубавицата е изкарава подлия вирус, който е залял света сега. Моника не се е отдала единствено на релакс, само че си почива и от хранителни режими и тренировки.

Виж още: Йоанна Драгнева заяви радостна вест точно на втория рожден ден на щерка си

Изкусителната хубавица показа, че откакто е прекарала вируса, има потребност от отмора и е оставила поддържането на формата на назад във времето, написа " България Днес ". На нас ни е мъчно да повярваме, че Моника е спряла всякаква физическа активност и не внимава с храните, тъй като наподобява необикновено. 

Виж още: Сузанита преодоля най-големия си боязън! Певицата се зарече: Повече мъж без пари - не!

Наскоро Моника направи и едно пътушествие до един от най-големите и неповторими градове в света - Ню Йорк. Моделът бе там по работа, а от фотосите си проличава, че си е изкарала повече от отлично. Някои медии писаха, че Моника е била отседнала в хотел, в който нощувката коствала над 700 $. На фрагментите моделката театралничи по улиците на огромния град и показва секси жанр. Тя е споделила пътуването си с фотографката, с която работи постоянно.

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР