Моника Валериева няма спиране! Отново легна под ножа, за да

...
Моника Валериева няма спиране! Отново легна под ножа, за да
Коментари Харесай

Моника Валериева с 1000 кубика в дупето

Моника Валериева няма прекъсване! Отново легна под ножа, с цел да повдигне задните си елементи. И към този момент има 1000 кубика импланти в дупето си.Бившата държанка на Валери Божинов за следващ път се довери на истанбулска клиника за интервенцията. Моника беше там при започване на март. За да се снабди с мечтаното "бразилско дупе ", тя е броила нови 4000 евро. За тази сума са й поставени глутеални импланти, което е тип силикон. Те се слагат сред влакната на огромния седалищен мускул, като по този метод се обезпечава дългогодишен резултат и непоклатимост. Тези протези не се усещат при сядане или лежане. Самата намеса продължава към 1,5 ч. Възстановяването е малко - към 3-4 дни.

Това е вторият престой на Моника в истанбулската клиника на лекар Онур Егемен за оформяне на дупето й. За първи път беше там към Нова година. Тогава заплати 8000 евро. Така цялата сума, която Валериева заплати, възлиза на 12 000 евро.

Моника към този момент се похвали с новите си задни елементи. Навръх рождения си ден тя заголи дупето си за специфична фотография в хотела си в Лос Анджелис. Немалко от почитателите й побързаха да го сравнят с това на Ким Кардашиян. Самата Валериева не стопира да се хвали.

"Ти се събуждаш и моят секси гъз към този момент е в мозъка ти " и "Поглеждам обратно единствено когато задникът ми е в огледалото ", написа тя под фотосите си от Лос Анджелис. В последно време Моника е непрекъснато в компанията на българин на име Боби, който се изявява като модел в Америка. Двамата даже споделят един хотел в Бевърли Хилс. Снимката вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР