Моника Валериева може и вече да е станала госпожа, след

...
Моника Валериева може и вече да е станала госпожа, след
Коментари Харесай

Меди и Моника вдигнаха тайна сватба? Певецът показа брачна халка и шокира

Моника Валериева може и към този момент да е станала госпожа, откакто Меди показа много забавен кадър на стори в Instagram. " Или съм приоритет номер 1, или... изчезвам! ", съобщи при започване на годината Моника и провокира вълна от отрицателни реакции, само че може би един човек се е стреснал от изявлението на бясната плеймейтка.

Е, това в кръга на шегата. Певецът обаче показа въпросната фотография, на която се виждат мъжки ръце с брачна халка.

Виж още: 7 БГ дупета, които са доста по-яки от това на Гери-Никол 

 Instagram

Всички са затаили мирис и се молят Меди да не е предложил на любовницата си, само че може да си отдъхнат. На този стадий няма нищо публично, Моника не се е похвалила със отегчителен пост в обществената мрежа, че е омъжена жена и надлежно... фотото може да е обвързвано с доста неща. Меди може да е снимал нов музикален клип или фотосесия за някой бутик за бижута. Възможностите са доста, а почитатели се надяват да няма женитба.

Виж още: Мани от " Игри на волята " сподели новите гърди в цялата им прелест 

Наскоро някои почитатели заплашиха, че ще се откажат от Меди, в случай че връзката му с модифицираната плеймейтка продължи. Фолк звездата едва ли е обърнал внимание на фенските закани, а и даже да е - едва ли му пука доста.

Ако обаче М+М в действителност сключат брак, то той най-вероятно няма да продължи дълго. Преди връзката на Меди и Моника да стане обществена, двамата са се разделяли няколко пъти, настояват източници. Наскоро самата Моника показа, че е имало интервал, в който Меди не вярвал на паник офанзивите ѝ, само че към този момент имал повече схващане за положенията, в които изпада нежната му половинка.

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/, https://www.instagram.com/mediigo/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР