Моника Страхилова не получи роза в поредния епизод на Ергенът

...
Моника Страхилова не получи роза в поредния епизод на Ергенът
Коментари Харесай

Изгонената Моника от Ергенът спи с гаджето на кака си

Моника Страхилова не получи роза в следващия епизод на " Ергенът " и не продължава напред в най-романтичното риалити. " Не скърбя, че напуснах къщата. Моята мотивация бе да се самопредизвикам и да преодолея себе си ", споделя тя. Участничката от Перник по този начин и не стигна до среща с Алек.

Тихата, безмълвна и скромна Моника беше считана от множеството фенове за скучна на фона на останалите, само че в биографията си крие много пикантни моменти, които не си проличаха на екрана.

Още като ученичка мениджърката е преспала с гаджето на личната си сестра. Самата Моника Страхилова споделя това с усмивка и споделя, че тогава е учила в Перник и е харесала приятеля на кака си, който очевидно също я е харесал. И по този начин се стигнало до фамилната драма.

Когато Алек избра да даде последната роза на фурията Христиана Манова, Моника изпадна в ступор. Тя се почувства ужасно унижена, тъй като считаше, че е по-висока топка от пиянката Хриси. Е, явно на Младенов му е било толкоз скучно към нея, че даже не я предложения на среща.

След като излезе от " Ергенът ", Моника се опита да замаже ситуацията и да се направи на непукист като съобщи, че Алек не й е бил по усета, другояче щяла да бъде по-активна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР