Моника Ненова търси своя брат роден преди 46 години в

...
Моника Ненова търси своя брат роден преди 46 години в
Коментари Харесай

Моника издирва брат си след 46 години

Моника Ненова търси своя брат роден преди 46 години в Батак. Историята на дамата от Дупница е в действителност трагична. Майка Малинка Димитрова Николова ражда дете, преди да навърши 18 години. От боязън пред родителите си, които държели на строгото образование, майката оставя бебето, което е момче. То е родено в Батак на 13 юли 1972 година и е записано с имената Ивайло Малинов Николов.

Ивайло остава в дом за деца без родители към две години. През този интервал майката и бащата на Моника - Иванка Николова и Иван Даскалов, са ходили да го виждат и са желали да си вземат сина. По-късно обаче детето е било осиновено. Служителите от вкъщи споделили на родителите на Моника,че детето им е в положително семейство, пише  " Пазарджишка Марица ".

Майка ми умря от рак през юли 2014-а. До последния си мирис не спря да мисли за сина си. На мен ми сподели, че са ходили при Ивайло няколко месеца преди да почине, споделя Моника Ненова. Заради заболяването и положението изначало не повярвах, само че след това разбрах от родственици, че това е самата истина.

Търсих Ивайло по уеб сайтове - никаква диря. Баща ми не говореше за детето и го разбирам, тъй като двамата с майка ми са претърпели доста тежко всичките тези неща, споделя Моника Ненова. После добавя, че през 2016 година се възпламенява къщата им. Покрай пожара и от тъга по жена си Иван Даскалов също се разболява от рак и си отива от този свят през ноември 2017 година.

Моника Ненова дава обещание на татко си, преда да почине, че ще направи всичко допустимо да откри Ивайло. И пробва даже посредством обществената мрежа Facebook.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР