Моника Люински е готова отново да се извини на Хилари

...
Моника Люински е готова отново да се извини на Хилари
Коментари Харесай

Моника Люински е готова отново да се извини на Хилари Клинтън

Моника Люински е подготвена още веднъж да се извини на Хилари Клинтън
Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински е подготвена при опция още веднъж да се извини на някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хилари Клинтън във връзка със абсурда, който едвам не коства президентския пост на нейния брачен партньор Бил Клинтън. Това се споделя в публикация на самата Люински, която е оповестена в списание „ Венити феър “.

42 президент на Съединени американски щати Бил Клинтън беше отпред на най-могъщата страна в света в интервала от 1993 до 2001 година Скандалът с връзката му с Люински избухна през януари 1998 година Той беше разследван от специфичния прокурор Кенет Стар. Законодателите упрекнаха Клинтън, че е дал лъжливи показания и е препятствал следствието, което можеше да докара до импийчмънт на стопанина на Белия дом. Все отново обвиняванията против Клинтън бяха свалени след продължителни диспути и той изкара целия си втори мандат.

45-годишната Люински е подготвена още веднъж да се извини на някогашната първа лейди. „ Моето първо обществено изявление след абсурда... беше опрощение директно пред Челси и Хилари Клинтън “, се споделя в публикацията на някогашната стажантка.

„ Ако през днешния ден се видя персонално с Хилари Клинтън, зная, че ще събера всички сили и още веднъж откровено ще й призная, какъв брой скърбя “, прибавя Люински.

През юни тази година Бил Клинтън в изявление за телевизия Ен Би Си заяви, че не се извинил на Моника и не има намерение да го прави. При това той напомни, че неведнъж обществено е заявявал, какъв брой „ доста съжалява “ във връзка със случилото се. Клинтън счита, че е постъпил вярно през 1998 година, когато се е опитвал да не допусне импийчмънт. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР