Моника Лонг, президент на Ripple, очаква през 2024 г. да

...
Моника Лонг, президент на Ripple, очаква през 2024 г. да
Коментари Харесай

Директорът на Ripple разкри прогнозите си за 2024 година

Моника Лонг, президент на Ripple, чака през 2024 година да настъпи забележителен поврат в областта на криптовалутите, изключително в бранша на децентрализираните финанси (DeFi).

Тя планува отклоняване от спекулативните цикли, които обвързват промишлеността от основаването на Биткойн. Лонг акцентира нуждата крипто секторът да сътвори основа, фокусирана върху практическата полза в огромен мащаб.

Това включва решение на въпроси, свързани със сходството, удобството за потребителите и интеграцията със съществуващите системи. Тя посочи като основен прогрес през 2024 година пионерските решения за сходство, пригодени за децентрализираните финанси.

Лонг акцентира на сериозната нужда промишлеността да даде приоритет на създаването на принадлежности за сходство в децентрализирани среди. Според нея фокусът би трябвало да се измести към метод “първо сходство ”, с цел да се подсигурява сигурността на клиентите и потребителите, като по този метод се възвърне изгубеното доверие заради предходни неуспехи на промишлеността.

Предвиждайки възстановяване на използваемостта на целия крипто пейзаж през 2024 година, тя твърди, че необятното приемане няма да се реализира, в случай че от физическите лица се изисква да ръководят независимо своите активи и да търгуват само на децентрализирани платформи за продан.

По нейно мнение, макар че е достигната повратната точка за признание на крипто като мейнстрийм, същинското институционално приемане за употреба в действителния свят занапред следва. Лонг има вяра, че възприемането на мислене, насочено към спазването на условията, може да трансформира 2024 година в дълго чакания миг на пробив за промишлеността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР